Steam Hikayeli Oyun Öneri KARAR VERİLDİ

swan

80+
Reaksiyon skoru
50
Bütçe
55.51
Dying Light: The Beast Deluxe Edition almayı düşünüyorum 1-2 var yada onun yerine bir kaçtane hikayeli oyun mu alsam öneriniz nedir

Hellblade senua sacrifice, ve hellblade II, Witcher 3, metro 2033, metro the last light, metro exodus

Dying Light: The Beast Deluxe Edition almayı düşünüyorum 1-2 var yada onun yerine bir kaçtane hikayeli oyun mu alsam öneriniz nedir
dy fanı değilsen oyun biraz pahalı şahsen ben fan olduğum için aldım oynuyorum oynanış anlamında tatmin edici hikayede tatmin edici ama çok arada kalmış oyun hikaye anlamında ucu açık sadece hikaye oynayıp geçecekseniz değmeyebilir

the beast çok kısa yerinde olsam almam. paylaşımlı hesap alıp oyunu 15 saatte bitirmiştim. tüm içerikleri.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
the beast çok kısa yerinde olsam almam. paylaşımlı hesap alıp oyunu 15 saatte bitirmiştim. tüm içerikleri.
kısa işte aynen benimde aklımda o var
olmazsa days gone. vs 2,3 oyun birden alayım

steamwebhelper_pQOaddbSyP.webp
steamwebhelper_YkIP88blW6.webp

bunlardan ikisinden biri yada 60 seconds yerine 7 dolarlık başka bişey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stalker 2 en son ındırımdeydi
hocam videoya baktımda benim açımdan pek sarmadı gibi teşekkür ederim

dy fanı değilsen oyun biraz pahalı şahsen ben fan olduğum için aldım oynuyorum oynanış anlamında tatmin edici hikayede tatmin edici ama çok arada kalmış oyun hikaye anlamında ucu açık sadece hikaye oynayıp geçecekseniz değmeyebilir
bende hem 1 hemde 2 si var ve % 100 bitti çoğu şey var fanı gibiyim diyelim ama the beast hikayesi kısa ve ekstrada bişey yenilik vs göremedim

Hogwarts Legacy nasıl oyun 9 dolar buda

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 6 dolar Far Cry 6 Standard Edition 9,59 dolar hangisi güzel sizce 3. oyun olarak

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

bende hem 1 hemde 2 si var ve % 100 bitti çoğu şey var fanı gibiyim diyelim ama the beast hikayesi kısa ve ekstrada bişey yenilik vs göremedim

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition 6 dolar Far Cry 6 Standard Edition 9,59 dolar hangisi güzel sizce 3. oyun olarak

Biraz oynasaydın sarardı hikayesi 1.7 yamasından sonra mükemmel oldu oyun

• Beğen
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

kankam beasti şöyle anlatayım oyun daha yeni illaki gelecektir ekstra şeyler çünkü oyuncu tutamazlar anlık olarak
Mesela legend seviyeleri geldi daha geçen ama aşırı bozuk şuanda çok saçma hasarlar çıkıyor 2 de legend kastıysan beasttede kasarsın uzun süre takılırsın mapte ama 2 gibi baskın vs tarzı şeyler gelir mi bilmiyorum belki dlc çıkartıp herkese dağıtırlar 2 deki gibi benim için legend seviyesi gelince verdiğim para değdi ama gerisi de gelecektir bence

• Beğen
kankam beasti şöyle anlatayım oyun daha yeni illaki gelecektir ekstra şeyler çünkü oyuncu tutamazlar anlık olarak
Mesela legend seviyeleri geldi daha geçen ama aşırı bozuk şuanda çok saçma hasarlar çıkıyor 2 de legend kastıysan beasttede kasarsın uzun süre takılırsın mapte ama 2 gibi baskın vs tarzı şeyler gelir mi bilmiyorum belki dlc çıkartıp herkese dağıtırlar 2 deki gibi benim için legend seviyesi gelince verdiğim para değdi ama gerisi de gelecektir bence
Güzel güncelleme, aslında cs.go'dan eşinize 2 ürün sattım :) bütçe: 55.51 $ Yaptım
Dying Light: The Beast Deluxe Edition + Cyberpunk 2077 alayım diyorum ozaman
54,73$ Ediyor Totalde

Güzel güncelleme, aslında cs.go'dan eşinize 2 ürün sattım :) bütçe: 55.51 $ Yaptım
Dying Light: The Beast Deluxe Edition + Cyberpunk 2077 alayım diyorum ozaman
54,73$ Ediyor Totalde
Hocam benim gibi legend seviyeleriyle uğraşacaksanız ve arada girip takılacaksanız bence değer ama sadece hikaye oynar salarım diyorsanız değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,687
Üyeler
186,773
Son üye
Jeffry
Geri