Days gone alma kötü bir oyun bir yerden sonra tekrara düşüyorbende öyle düşündüm az önce güzel içerikler gelirse ve güzel indirim gelirse alırım acelesi yok zaten Days Gone/cyberpunk alayım geriye 23,78 dolar kalıyor
Kingdom come deliverance cyberpunk 2077 fallout new Vegas fallout 3 GTA 5 mgs 5hikayeli, açık dünya
Days gone’u eğer zombi oyunlarını veya kıyamet sonrası dünya tarzında oyunlara ilgin yoksa sıkabilir bir vakitten sonra , ben bu tür oyunları seviyorum soluksuz bitirdim. Aşırı güzel bir oyun bence biraz tekrara düşüyor verdiği görevlerle ama o dünyayı havayı seven için onlarda çok iyikısa işte aynen benimde aklımda o var
olmazsa days gone. vs 2,3 oyun birden alayım
Metal gear solid 5 öneririm hocam biraz eski bir oyun ama oynarken ben çok zevk almıştım .Düşman üstlerine ister gizlice istersen direk savaşarak girebiliyorsun oyunda basenide büyütme mantığı var. Tek büyük eksisi oyunun yönetmeni Konamiyle araları bozulduğu için projeden ayrılıyor. Ve bu sebepten dolayı oyun sonlara doğru tekrar etmeye başlıyor. Ama yine de tavsiye ederim keyifli bir oyundu.Dying Light: The Beast Deluxe Edition almayı düşünüyorum 1-2 var yada onun yerine bir kaçtane hikayeli oyun mu alsam öneriniz nedir
Katılıyorum o oyunda varMetal gear solid 5 öneririm hocam biraz eski bir oyun ama oynarken ben çok zevk almıştım .Düşman üstlerine ister gizlice istersen direk savaşarak girebiliyorsun oyunda basenide büyütme mantığı var. Tek büyük eksisi oyunun yönetmeni Konamiyle araları bozulduğu için projeden ayrılıyor. Ve bu sebepten dolayı oyun sonlara doğru tekrar etmeye başlıyor. Ama yine de tavsiye ederim keyifli bir oyundu.
Days gone’u eğer zombi oyunlarını veya kıyamet sonrası dünya tarzında oyunlara ilgin yoksa sıkabilir bir vakitten sonra , ben bu tür oyunları seviyorum soluksuz bitirdim. Aşırı güzel bir oyun bence biraz tekrara düşüyor verdiği görevlerle ama o dünyayı havayı seven için onlarda çok iyi
Ragnarok alınırKatılıyorum o oyunda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru zevkler farklı bende seviyorum ama tekrar olduğu için biraz şüpheliyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Acaba god of war ragnorock ve cyberpunk mı alsam