2.000.000 TL ARAÇ ÖNERİSİ

bayide inceleyelim dedik artık üretilmeyeceği için kaldırmışlar

corolla yakınımıza almıştık 1.5 motor sıfır , birdaha binilmez muhtemelen ama civice bi bakmak lazım

fena değildi sıfır baktık ama sıfır araç yok , aralıkta iyi bir fiyata gelirse değerlendirilebilir , sıfırı ikinci elinden ucuz durumda :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavye paralarını birleştirmek lazımdı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

suv da olabilir bu arada güzel bir araç bulunursa tabi

2 milyona daha iyi bir arac yok hocam.

Accord öneririm sana da. Geçen bir arkadaş sormuştu bu paralara alman gereken araç sedan aradığında 1.5 Accord. D segment bir otomobil dediğin model yıllarında ve km aralığında bulabilirsin. Yine dediğin modellerde SUV bakarsan VW Tiguan, Seat Ateca 1.5 EcoTSI bakabilirsin o paralara 2022-23 FR paketleri bulunur 50 bin km altında.

toyota corolla yada honda civic sanayiye girmeyecegin 2 araç digerlerine bakma bile
aynen. civic lpg elektrikli araçtan daha ekonomik. tam alıncak arabadır. fabrika çıkış lpg olan yeni kasa. önceki kasada turbo yok motorunda. Yeni kasa alınmalı

Ekonomi muhabbeti dönüyorken ekleyeyim 3-5 litre az yaksın diye ben o paralara Civic almazdım, iki milyona araç alıyorsanız yakıtın bu kadar hesabını düşünmeyin, son sıkıntınız olmalı.

civic piyasası balon olmuş edecek araba değil o kadar kimse kusura bakmasın gider togg alırım kredi desteği ile daha iyi.

Ekonomi muhabbeti dönüyorken ekleyeyim 3-5 litre az yaksın diye ben o paralara Civic almazdım, iki milyona araç alıyorsanız yakıtın bu kadar hesabını düşünmeyin, son sıkıntınız olmalı.
ben de aynı fikirdeyim zaten 1.5 benzinli corolla aldık 2.0 araba kadar yakıyodu yakıt olarak , civic alınırsa da lpgli değil de 180hplik alınır bence , 3 5 lira az yaksın diye hem motor sağlığı hem de gücünden olmak saçma geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,010
Üyeler
187,133
Son üye
Ewnhell
Geri