Güzel. 2k da test eder misinKartı daha yeni aldım ve furmark testi yaptım. Sizce sonuçlar nasıl arkadaşlar?
Hocam sizde 9070 xt pure kulanıyorsunuz sanırım onun sıcaklıkları nasıl bende pluse var 90 derece vramlerGüzel. 2k da test eder misin
GPU 53- Hotspot 75 - Vram 77 derece Fan 2000 RPMHocam sizde 9070 xt pure kulanıyorsunuz sanırım onun sıcaklıkları nasıl bende pluse var 90 derece vramlerAlıntıyı görüntüle
Malesef yapamam çünkü henüz 2k monitörüm yok alınca yapar atarım.Güzel. 2k da test eder misin
2k'da deneme yapabilir misin? Kasanın hava akışı nasıl bu arada? Pulse modeli biraz daha ısınan bir kart diye hatırlıyorum.Hocam sizde 9070 xt pure kulanıyorsunuz sanırım onun sıcaklıkları nasıl bende pluse var 90 derece vramlerAlıntıyı görüntüle
Sapphire kartlarının vram sıcaklıkları biraz fazla oluyor. O yüzden adrenalin den fan hızını ayarla. Orada ince ayar menüsü var fakat sıcaklıkları büyük ihtimal vram sıcaklığı baz alıyor.Malesef yapamam çünkü henüz 2k monitörüm yok alınca yapar atarım.
Bu sıcaklıklar nasıl yeni karta göre fazla değil demi?
Pulse değil. Nitro+ modeli2k'da deneme yapabilir misin? Kasanın hava akışı nasıl bu arada? Pulse modeli biraz daha ısınan bir kart diye hatırlıyorum.
Cevap yazdığım arkadaş bende pulse var yazmış ben mi yanlış görüyorumSapphire kartlarının vram sıcaklıkları biraz fazla oluyor. O yüzden adrenalin den fan hızını ayarla. Orada ince ayar menüsü var fakat sıcaklıkları büyük ihtimal vram sıcaklığı baz alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pulse değil. Nitro+ modeli
Konu başlığı nitro+Cevap yazdığım arkadaş bende pulse var yazmış ben mi yanlış görüyorum![]()
önde 3 tane giriş 140 fan üste 2 tane140 çıkış 1 tane de egzoz 120 fan var malesef 2 k monitörüm yok şuanlık ama sorunu çözdüm uygulamadan fan hızını ayarlayınca 80 e düşüyor ama ses çıkıyor kulaklıkla duyulmuyor2k'da deneme yapabilir misin? Kasanın hava akışı nasıl bu arada? Pulse modeli biraz daha ısınan bir kart diye hatırlıyorum.
Gayet iyi 9070 düz nitro plus ile ensenizdeyimKartı daha yeni aldım ve furmark testi yaptım. Sizce sonuçlar nasıl arkadaşlar?