Hayır kötü bir anakart.
Daha uyguna mantıklı olabiliecek bu model var. Beğenmezsen direkt msi gaming plus alabilirsin. Kendimde kullanıyorum aynı anakartı. @Apo132
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama almışken bence x870 a
chipset farkı. İleri dönük daha mantıklı seçim. Daha fazla port daha fazla faz sayısı. Fiyatıda bir miktar daha uygun, ayrıca hepsiburada da taksit imkanıda var.Gaming plusla aynı fiyat 2si farkları nedir
Amacım geleceğe yönelik bişey değil aslında elimdeki parçaları eksiksiz çalıştırsın bi eksiklik hissettirmesin yeterlichipset farkı. İleri dönük daha mantıklı seçim. Daha fazla port daha fazla faz sayısı. Fiyatıda bir miktar daha uygun, ayrıca hepsiburada da taksit imkanıda var.
Daha uygun fiyata önerilenlerden daha iyi anakart önerdim daha ne istiyosun çözemedim.Amacım geleceğe yönelik bişey değil aslında elimdeki parçaları eksiksiz çalıştırsın bi eksiklik hissettirmesin yeterli
Teşekkür ederim iyi bir anakarttır ters bir şey söylemedim sadece çok fazla bişey kaybetmeden 6 7 k bandına anakart alabilir miyim onu soruyorumDaha uygun fiyata önerilenlerden daha iyi anakart önerdim daha ne istiyosun çözemedim.
Teşekkür ederim iyi bir anakarttır ters bir şey söylemedim sadece çok fazla bişey kaybetmeden 6 7 k bandına anakart alabilir miyim onu soruyorum
Sağol kralGIGABYTE B650 EAGLE AX AM5 DDR5 6400MHz(OC) PCIe 4.0 Dual M.2 NVMe WiFi 6E + BT 2.5GbE LAN ATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE B650 EAGLE AX AM5 DDR5 6400MHz(OC) PCIe 4.0 Dual M.2 NVMe WiFi 6E + BT 2.5GbE LAN ATX Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr