aralarında oynayacak max derece 1 derecedir oda şüpheli hangisi ucuz ise al geç.Bu ikisi arasında İ5 14600 KF için hangisi daha iyidir? Kafana göre takıl demeyin takılamıyorum çünkü kararsı
Eğer OC çekeceksen ikisi de yetmez. Onun dışında hangisi ucuzsa onu al.Bu ikisi arasında İ5 14600 KF için hangisi daha iyidir? Kafana göre takıl demeyin takılamıyorum çünkü kararsızım.
hocam 7800x3d ye yeter dediler peerless assassin se yi aldım geldi valla. yeter de mi? ona bile yetmez deyince bi an düşündürdü. henüz takmadım.Eğer OC çekeceksen ikisi de yetmez. Onun dışında hangisi ucuzsa onu al.
OC yerine undervolt yapıp kullanacaksın hocam 7800x3d işlemcisinihocam 7800x3d ye yeter dediler peerless assassin se yi aldım geldi valla. yeter de mi? ona bile yetmez deyince bi an düşündürdü. henüz takmadım.
valla herkes sıvı 240 yerine alabilirsin dedi diye aldım yetmez mi diyorsunOC yerine undervolt yapıp kullanacaksın hocam 7800x3d işlemcisini
Phantom spirit modelinden memnunum soğutmada herhangi bir sorun görmedim daha 1 aydır kullanıyorum sistemivalla herkes sıvı 240 yerine alabilirsin dedi diye aldım yetmez mi diyorsun
hee ben de eğer soğutma olarak yetsin diyorsan undervolt yapman gerekiyor anlamında dedin sandım.OC yerine undervolt yapıp kullanacaksın hocam 7800x3d işlemcisini
Undervolt sebebi insanlar daha performanslı çalışmasından dolayı öneriyor diye biliyorumhee ben de eğer soğutma olarak yetsin diyorsan undervolt yapman gerekiyor anlamında dedin sandım.
yok yok doğru ben yanlış anladımUndervolt sebebi insanlar daha performanslı çalışmasından dolayı öneriyor diye biliyorum
İşlemcinin potansiyeli çok fazla ve sağlam o.c yapılırsa 300w yakın çekiyor. Benim 12400F işlemciyi OC ile 120W dayadım ve PS120se modelini kullanıyorum. Oyunda yer yer 75c üzerine çıkıyor, zorlarsam 77c peek atıyor. Eğer işlemci fazla zorlarsan yükte tatmin etmez.Eğer OC çekeceksen ikisi de yetmez. Onun dışında hangisi ucuzsa onu al.