Thermalright Peerless Assasin vs Thermalright Phantom Spirit

Paronim

80+
Reaksiyon skoru
12
Bu ikisi arasında İ5 14600 KF için hangisi daha iyidir? Kafana göre takıl demeyin takılamıyorum çünkü kararsızım.

Bu ikisi arasında İ5 14600 KF için hangisi daha iyidir? Kafana göre takıl demeyin takılamıyorum çünkü kararsı
aralarında oynayacak max derece 1 derecedir oda şüpheli hangisi ucuz ise al geç.

3-4 adet maksimum farkları mevcut ürünlerin bunlar da sırasıyla
1-)Phantom spirit modelinde 1 bakır boru daha mevcut 7x6mm diğerinde ise 6x6mm var.
2-)Phantom spirit modelinin fanları 1500 rpm diğerinin ise 1550 rpm ile dönüyor.
3-)Phantom spirit modelinde rgb bulunmuyor diğerinde ise argb desteği mevcut.
Boyut vs olarak bir farkları bulunmamakta. Bundan sonrası sana kalmış, 6 ve 7 bakır boru arasında çok bir fark olur mu bilemem ama illa ki bir farkı mevcuttur. Bir kere satın alacaksın 300-400 tl fazla verip 7 bakır borulu olanını tercih ederdim ki öyle de yaptım gayet memnunum Phantom Spirit modelinden.

Eğer OC çekeceksen ikisi de yetmez. Onun dışında hangisi ucuzsa onu al.
hocam 7800x3d ye yeter dediler peerless assassin se yi aldım geldi valla. yeter de mi? ona bile yetmez deyince bi an düşündürdü. henüz takmadım.

hocam 7800x3d ye yeter dediler peerless assassin se yi aldım geldi valla. yeter de mi? ona bile yetmez deyince bi an düşündürdü. henüz takmadım.
OC yerine undervolt yapıp kullanacaksın hocam 7800x3d işlemcisini

valla herkes sıvı 240 yerine alabilirsin dedi diye aldım yetmez mi diyorsun
Phantom spirit modelinden memnunum soğutmada herhangi bir sorun görmedim daha 1 aydır kullanıyorum sistemi

hee ben de eğer soğutma olarak yetsin diyorsan undervolt yapman gerekiyor anlamında dedin sandım.
Undervolt sebebi insanlar daha performanslı çalışmasından dolayı öneriyor diye biliyorum

Eğer OC çekeceksen ikisi de yetmez. Onun dışında hangisi ucuzsa onu al.
İşlemcinin potansiyeli çok fazla ve sağlam o.c yapılırsa 300w yakın çekiyor. Benim 12400F işlemciyi OC ile 120W dayadım ve PS120se modelini kullanıyorum. Oyunda yer yer 75c üzerine çıkıyor, zorlarsam 77c peek atıyor. Eğer işlemci fazla zorlarsan yükte tatmin etmez.

Aynı performans var. Peerless assassin 120 black tipi daha güzel, renk seçebildiğin için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,449
Üyeler
185,728
Son üye
mcginn0
Geri