İwert78394
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Loq laptopum var oyundayken occt den baktığımda anakart 90 derece gözüküyor normal mi?
İşlemci kadar hareketli değil bide oyundayken MSI afterburner da işlemci 80 derece gözüküyorAnakart değildir o işlemcidir. İşlemci için 90 olabilir oyundayken. Oyun oynarken fan modunu Performans Kipi'ne getir (LOQ ışığı kırmızı olmalı).
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıntılı LOQ rehberim için: https://forum.donanimarsivi.com/konu/lenovo-loq-notebookumu-nasil-kullaniyorum.1166870/
Anakartın tamamı 90 derece olmaz. Ancak bölgesel olarak işlemci, ekran kartı gibi parçalardan dolayı olur bu da zaten işlemcinin, ekran kartının sıcaklığından dolayı olur. Tamamı 90 derece oluyorsa hava akışında ve sıcaklık dağılımından sıkıntı var demektir.İşlemci kadar hareketli değil bide oyundayken MSI afterburner da işlemci 80 derece gözüküyor
Sadece 1 tane sensör gözüküyor bölgesel mi tamamı bilemiyorum.Anakartın tamamı 90 derece olmaz. Ancak bölgesel olarak işlemci, ekran kartı gibi parçalardan dolayı olur bu da zaten işlemcinin, ekran kartının sıcaklığından dolayı olur. Tamamı 90 derece oluyorsa hava akışında ve sıcaklık dağılımından sıkıntı var demektir.
Görüntüyü akşam atabilirimMerhaba
Ekran görüntüsü atabilirseniz hangi parçanın ısındığı daha kolay anlayabiliriz.
Tamamı değildir. Ya işlemci (CPU), ya ekran kartı (GPU) ya da PCH diyot sıcaklığıdır. Tamamını ölçen bir sensör olmaz. Zaten tamamı 90 derece olmaz.Sadece 1 tane sensör gözüküyor bölgesel mi tamamı bilemiyorum.
Laptop yeni alındı tasarımda sorun yoksa occt yanlış okuyor olabilir mi?
Başka hangi programdan bakabilirim?
Microsoft storeden yüklediğim vantagede herhangi bi fan ayarı yok bunun hakkında bilgin var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Görüntüyü akşam atabilirim