🔥İndirim COMEOR Erkek Pamuk Eşofman Altı 249TL! 2'Lİ ALIMDA +%10 İndirim

Son durum nedir gelen var mı? Benim kargo 3 gündür gelmedi kargoya verildi dendi ama geziyor sanırım.

Hiç hareket yok

İşin ilginç tarafı kargoya verildi gösteriyor, kargoya verilmese neyse. Ama hatalı kargo girişi yapılmış olabilir mi o aklıma geliyor.

Hesabınız geçici olarak kilitlendi uyarısı ile karşılaşan oldu mu hiç ? Hiç bir türlü çözemiyorum sorunumu bu ne saçma bir şey arkadaş

Beyler merhaba, Bana dün kargo teslim edilmesi lazımdı amazondan mail geldi mailde kargonuzda gecikme olacak diye yazıyordu. Ben direkt Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüm neden geç gelecek ne oldu diye sordum kargoları henüz çıkartmamışlar sistemsel kargoya verildi olarak göstermişler bu durum Amazon tarafından kabul edilir bir durum değil parşembe günü teslim edileceğini düşünüyoruz eğer perşembe günü gelmezse tekrar bize ulaşın özür diliyoruz ve bu durumdan dolayı size 100 tl hediye çeki tanımlıyoruz dedi eğer siz görüşmediyseniz yada teslim tarihiniz geçtiyse bi görüşün belki hediye çeki verirler bilginize.

arkadaşlar benzer durumu amazon satıcılı madame coco ürünleriyle yaşadım ( visco yastık aldım 2 tane gönderilmedi) önce kargoya hazırlanan tesiste araç bekleniyo dediler 1 hafta o şekilde bekledi daha sonra ürün tedariğinde sıkıntı var elimizde bu ürün yok diye iptal ettiler saçma sapan bir yere dönüştü amazon 100 TL hediye çeki vermişler hesaba telafi için size tavsiyem satıcı/gönderici amazon olmayan şeyleri amazon üzerinden almayın siz bilirsiniz yinede

aynı durum bendede var ama 100 tl hediye çeki ne alaka 150 tl kupon boşa mı kullandık şimdi o kuponuda versinler geri

İyi akşamlar iyice sıkıntıya dönüştü bu , iptal mi etsek bilemedim. Satışta olan bir ürün kargoya verilmiyor. Müşteri hizmetlerine yazdım takip ediyoruz dekan diyorlar sanırım bekle bekle en son iptal olacak.

Satıcı üçkağıtçı arkadaşlar. Ürünü kargoya vermiyor. Sadece kolaygelsin kargo kaydı açmış ve teslim etmemis hiçbir ürünü.

Ben ürünlerin iptalini yaptım 5 gün sonra, Amazon iptal etti.

Satıcı üçkağıtçı arkadaşlar. Ürünü kargoya vermiyor. Sadece kolaygelsin kargo kaydı açmış ve teslim etmemis hiçbir ürünü.

Tekrar sipariş geçtim farkı Amazon verecek

Müşteri hizmetleri ürün bizim depomuzda kargo şirketi teslim almamış demişti o yüzden bekliyorum açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,157
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri