🔥İndirim Bilgisayar Hoparlörü 165 TL

Zamanında 15-25tl arasıydı vay be bu arada paraya üfleyerek bir ses çıkartsanız bundan daha çok ses çıkar alınmaz sinek gibi bir şey bu

Arkadaşlar bende bilgisayarıma hoparlör alacağım 5-6 bin bantlarina kadar çıkabilirim öneri var mıdır?

Veya Creative Pebble serisine de bakılabilir. Çok kaliteli hoparlör. Bizzat kendim kullanıyorum.
Şunun düzgün fiyatlara satan bir yer yok mesela 20-25 dolar arasındaki hoparlörü 2000 liraya satıyorlar. :) v3 olanında bluetooth varmış ona da baktım amazon.de de 37 euro burda 3200 lira. :) Sırf bu sebeple Benq Mobiuz EX2510S aldım hoparlörü kaliteli diye. Böyle dertlerden kurtuldum.

Eskiden Amazon.de'den creative'in t serisini falan alabiliyorduk. Gümrük yasaları yüzünden o da patladı. Burda da satan yok. Ülkede uygun fiyatlı, kaliteli, bluetooth özelliği de olan 2.0 ürün yok.

Şunun düzgün fiyatlara satan bir yer yok mesela 20-25 dolar arasındaki hoparlörü 2000 liraya satıyorlar. :) v3 olanında bluetooth varmış ona da baktım amazon.de de 37 euro burda 3200 lira. :) Sırf bu sebeple Benq Mobiuz EX2510S aldım hoparlörü kaliteli diye. Böyle dertlerden kurtuldum.

Eskiden Amazon.de'den creative'in t serisini falan alabiliyorduk. Gümrük yasaları yüzünden o da patladı. Burda da satan yok. Ülkede uygun fiyatlı, kaliteli, bluetooth özelliği de olan 2.0 ürün yok.
Üstadım önerebileceğin bir hoparlör varmıdır 5-6 k bahtlarını çıkabilirim

Üstadım önerebileceğin bir hoparlör varmıdır 5-6 k bahtlarını çıkabilirim

Yakın zamanda takip etmediğim için hiç bilmiyorum. Forumda elbet ses konusunda takıntılı, yeni seri ürünleri takip edip deneyen birileri vardır da onların önüne düşmesi lazım ki tavsiye versinler. Bir dönem 2.0 - Bluetooth özelliği de olan modelleri arıyordum lakin 3-4 senedir hiç bilmiyorum ve bakmıyorum. Malesef önerim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,664
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri