Film önerisi ? Sevgili dostlar

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,597
Hocam bilimkurgu olur macera aksiyon olur savaşlı olur aşk meşk çok istemem şey tarzıda olur interstellar ne bilim zindan adası inception tarzı felan da olur

dizi önermeyin lütfen

Sihirbaz çetesi izlendi mi hocam

The Prestige (Prestij)
Arrival (Geliş)
Tenet
Edge of Tomorrow (Yarının Sınırında)
Dune: Part One & Part Two
District 9 (Yasak Bölge 9)
Prisoners (Tutsak)
The Game (Oyun)

Tron Ares (İlk filmi izlemeni öneririm, bir kaç gönderme var)
Predator Badlands
Frankenstein
Troll
Troll 2
Altered
M3GAN 1-2
The Tomorrow War
Edge of Tomorrow

Tron ve Predator'u dün izledim, bayağı başarılılar. Troll 2'yi geçen gün izledim, 1. filmi aratmıyor. Diğerlerini de izledim ve gayet iyi filmler.

Sihirbaz çetesi izlendi mi hocam
yok hocam bakıcam
The Prestige (Prestij)
Arrival (Geliş)
Tenet
Edge of Tomorrow (Yarının Sınırında)
Dune: Part One & Part Two
District 9 (Yasak Bölge 9)
Prisoners (Tutsak)
The Game (Oyun)
Prestij ve dune izledim diğerlerine bakıcam
Tron Ares (İlk filmi izlemeni öneririm, bir kaç gönderme var)
Predator Badlands
Frankenstein
Troll
Troll 2
Altered
M3GAN 1-2
The Tomorrow War
Edge of Tomorrow

Tron ve Predator'u dün izledim, bayağı başarılılar. Troll 2'yi geçen gün izledim, 1. filmi aratmıyor. Diğerlerini de izledim ve gayet iyi filmler.
saolun hocam

• One Battle After Another - abartıldığı kadar iyi değil fakat durmak bilmeyen ve süresini hissettirmeden sizi bağlayan bir film istiyorsanız göz atın.
  • Sin City
  • Arrival - bu filmi ikinci kez izledim ve bir başyapıt olduğu kanısındayım. Kesinlikle bakın.
  • Training Day
  • Green Room
  • The Life of Chuck
  • The İnvisible Man
  • Oldboy
  • The Long Walk - açıkçası benim için çekilmez bir filmdi fakat farklı bir konsept diye tavsiye ediyorum
  • Underwater - eleştirilere çok odaklanma. Gayet iyi bir film. Alien'ı seviyorsan bir de onun okyanusun dibinde geçeni düşün.
  • Dawn of the Dead - 2004 yapımına bakın. Eskisi de iyi fakat modern olmadığı için göz yoruyor.
  • 28 Days Later
  • Flatliners - 90 yapımı orijinal versiyonunu öneririm
  • Daybreakers
İran filmi sever misiniz bilmiyorum ama A Separation'a bakmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Hocam bilimkurgu olur macera aksiyon olur savaşlı olur aşk meşk çok istemem şey tarzıda olur interstellar ne bilim zindan adası inception tarzı felan da olur
The Thing & Weapons . Bu gece ikisinden biri akar :D

Geri