Fotoğraftaki Sen Misin Linki Virüs Uyarısı Ne Yapmalıyım ?

Usual1y

80+
Reaksiyon skoru
80
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Biraz önce bir tanıdıktan böyle bir mesaj geldi. Linke tıkladım indirme başladı ama tamamlanmadan önce telefonda kasperskydan mesaj geldi. Trojan dosyası diye. Ben de sil dedim. İndirilen şey gözükmüyor şuan dosyalarda. Sizce sıkıntı olur mu ne yapmalıyım önlem için şimdiden teşekkür ediyorum…

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Biraz önce bir tanıdıktan böyle bir mesaj geldi. Linke tıkladım indirme başladı ama tamamlanmadan önce telefonda kasperskydan mesaj geldi. Trojan dosyası diye. Ben de sil dedim. İndirilen şey gözükmüyor şuan dosyalarda. Sizce sıkıntı olur mu ne yapmalıyım önlem için şimdiden teşekkür ediyorum…
saçma sapan şeyleri indirme işte kaspersky karantinaya alıyor onu sende kaspersky den onu silceksin

saçma sapan şeyleri indirme işte kaspersky karantinaya alıyor onu sende kaspersky den onu silceksin
Hocam bir an şaşırdım tanıdıktan gelince, tıkladım salaklık edip. Sil dedim ekrana uyarı gelince dediğiniz gibi inşallah bir sıkıntı çıkmaz …

internet ile sms atma olayı felan varya işte onun açığını kullanıp atıyolar o tanıdığınıza söyleyin dikkat etsin birisi şikayet ederse onun başı yanar

Şuanlık bir şey olmadı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaspersky engelledi sanırım bende
Bizde o da yoktu, linke tıkladıktan sonra fotoğrafı görüntülemek için devam et diye bi yazı gelmiş ona tıklanmamış. İnşallah bir sorun olmaz gece gece bu çıktı bide

Geri