🔥İndirim KTC 27″ H27E6 300Hz (320 OD) 1Ms 2K Fast IPS Pivot 10.999TL

Burada incelemesi var. Umix in paylastıgına inceleme demeye utanırım. Ölçüm verileri tatmin edici. Ama bütçesindeki modellerden daha iyi değil. Q27g4zr ye benziyor daha cok. Vesa desteği vardır, sitesinde yazar. Bu bütçelerde olmayan monitöre denk gelmedim hic. Pivot var mı bilmiyorum bakmadım.
Pivot desteği de mevcut ek olarak hoparlör de var ama çok zayıf tabi var olsun diye konulmuş denebilir.

Pivot desteği de mevcut ek olarak hoparlör de var ama çok zayıf tabi var olsun diye konulmuş denebilir.
Hoparlör beklentiniz olmasın monitörlerde. Bir tek G65B de bulunan hoparlör fena değil. Gerisi kötü.

Defolu gelen monitörümü iade ettim. İade sürecini beklememek için trendyoldan tekrar sipariş etmiştim. Şimdi ekranın altında ışık sızması farkettim. Lakin bunu da iade edersem ürün yok elimde. Artık böyle kullanacağım.

Defolu gelen monitörümü iade ettim. İade sürecini beklememek için trendyoldan tekrar sipariş etmiştim. Şimdi ekranın altında ışık sızması farkettim. Lakin bunu da iade edersem ürün yok elimde. Artık böyle kullanacağım.
ürünün defolu olduğunu nerden anladınız

koca 63 sayfada anladıgım kadarıyla bu ürünü alıpta harika cok memnunum yazan yok. zamanında bu markayı delicesine savunanlarda ortalarda yok.

koca 63 sayfada anladıgım kadarıyla bu ürünü alıpta harika cok memnunum yazan yok. zamanında bu markayı delicesine savunanlarda ortalarda yok.
Harbiden öyle :D Ara ara merakımdan girip takip ediyorum konuyu, övenler övmekten vazgeçmiyo, satın alanlarda bi türlü mallarıyla övünemiyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Harbiden öyle :D Ara ara merakımdan girip takip ediyorum konuyu, övenler övmekten vazgeçmiyo, satın alanlarda bi türlü mallarıyla övünemiyor.
uzun zaman sonra yazdım bende baslıgı en tepede görünce. beni linc etmişlerdi bazı yalakalar, biride kendini monitör uzmanı diye tanıtıyor herkese, adı lazım değil. neyse zamanla gerçekler çıktı ortaya..

uzun zaman sonra yazdım bende baslıgı en tepede görünce. beni linc etmişlerdi bazı yalakalar, biride kendini monitör uzmanı diye tanıtıyor herkese, adı lazım değil. neyse zamanla gerçekler çıktı ortaya..
Hocam 2k monitör olarak ne önerirsin f/p olarak

Tonla insan var alıp memnun kalan sadece sizin gibi burda boş işler için kamplamıyorlar

Tonla insan var alıp memnun kalan sadece sizin gibi burda boş işler için kamplamıyorlar
Hangi postta sizi görsem birilerine muhalefetlik yapıyorsunuz hocam. Herkes kendi düşüncesini yazıyor, lütfen sizde bizimle alakalı düşüncelerinizi kendinize saklayın. Başından sonuna kadar alan kişilerin onda altısı iade için insanlardan fikir alıyor ya da ürünün defolu geldiğini söylüyor. Bu insanları görmeyip şanslarına sorunsuz ürün gelen kişileri baz alıp yorum yapmayın.

1 ölü piksel ışık sızması bunların hepsi üretim kusuru iade etmekten çekinmeyin 5e kadar ölü piksel normal naraları gerçeği yansıtmamaktadır hertürlü kusur DOA death on arrival kapsamına girer hakem heyetide sizi haklı bulur

Geri