MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,090
- Konu Sahibi Konu Sahibi
O oyun optimizasyonu rezalet bir oyun bence normal. Bende de drop giriyodu durduk yere sürekli. Tanıdıklarımda da öyleydi.
oyun çıktığından beri oynuyorum, eski ekran kartım olan 6600xt ile hiçbir sorun yaşamıyordum bu ekran kartıyla bu oyunda sorun yaşamaya başladım, ekran kartı kullanımı bi anda %0 a inmesi bence normal değil yaben 6700xt ıle oynamıstım bı ara o oyunu hıc boyle bı sıkınıt gormedım ama optımızasyonla alakalıdır herhalde ınan bılmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende aldım gelsin bi takıp deneyeceğimreisim bellki psu yetmiyor olabilir banada aynısı oluyordu psu aldım düzeldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dostum bende şunu diyorum, eski ekran kartım olan 6600xt ile hiçbir sorun yaşamıyordum bu oyunda, şimdi 9060xt ile sorun yaşıyorum ve sadece bu oyunda garip geliyor yani, oyun çıktığı günden beri oynuyorum sevdiğim bi oyun, belki işlemci darboğazı felan yiyorumdur onu çözmeye çalışıyorum ama gelen herkes boş boş bu oyun sıkıntılı diyorBu oyunun sıkıntılı başka bir konunuzda söylemiştim. Şimdi de bu oyun optimizasyon özürlü diyorlar, başka oyunda neden olmuyor diye soruyorsunuz.