EKRAN KARTI KULLANIMI Bİ ANDA %0 a İNİYOR

O oyun optimizasyonu rezalet bir oyun bence normal. Bende de drop giriyodu durduk yere sürekli. Tanıdıklarımda da öyleydi.
ben 6700xt ıle oynamıstım bı ara o oyunu hıc boyle bı sıkınıt gormedım ama optımızasyonla alakalıdır herhalde ınan bılmıyorum
oyun çıktığından beri oynuyorum, eski ekran kartım olan 6600xt ile hiçbir sorun yaşamıyordum bu ekran kartıyla bu oyunda sorun yaşamaya başladım, ekran kartı kullanımı bi anda %0 a inmesi bence normal değil ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reisim bellki psu yetmiyor olabilir banada aynısı oluyordu psu aldım düzeldi
bende aldım gelsin bi takıp deneyeceğim

Bu oyunun sıkıntılı başka bir konunuzda söylemiştim. Şimdi de bu oyun optimizasyon özürlü diyorlar, başka oyunda neden olmuyor diye soruyorsunuz.
dostum bende şunu diyorum, eski ekran kartım olan 6600xt ile hiçbir sorun yaşamıyordum bu oyunda, şimdi 9060xt ile sorun yaşıyorum ve sadece bu oyunda garip geliyor yani, oyun çıktığı günden beri oynuyorum sevdiğim bi oyun, belki işlemci darboğazı felan yiyorumdur onu çözmeye çalışıyorum ama gelen herkes boş boş bu oyun sıkıntılı diyor

oyun çıktığından beri oynuyorum, eski ekran kartım olan 6600xt ile hiçbir sorun yaşamıyordum bu ekran kartıyla bu oyunda sorun yaşamaya başladım, ekran kartı kullanımı bi anda %0 a inmesi bence normal değil ya

dostum bende şunu diyorum, eski ekran kartım olan 6600xt ile hiçbir sorun yaşamıyordum bu oyunda, şimdi 9060xt ile sorun yaşıyorum ve sadece bu oyunda garip geliyor yani, oyun çıktığı günden beri oynuyorum sevdiğim bi oyun, belki işlemci darboğazı felan yiyorumdur onu çözmeye çalışıyorum ama gelen herkes boş boş bu oyun sıkıntılı diyor
dosya dogrulaması yapabılıyorsan denesene

kankam dediğim gibi bende aynısını yaşıyordum psu yetersizliğindenmiş psu gelsin çözülür büyük ihtimalle

Demek ki AMD kartlar da daha stabil Nvidia kartlar da optimizasyonu sıkıntılı

Ayarlarda future frame rendering tarzı bisey vardi onu ON yap kapali ise dene haber ver

dosya dogrulaması yapabılıyorsan denesene
Denedim olmadı

kankam dediğim gibi bende aynısını yaşıyordum psu yetersizliğindenmiş psu gelsin çözülür büyük ihtimalle
Geldi akşam monte edip denicem

Demek ki AMD kartlar da daha stabil Nvidia kartlar da optimizasyonu sıkıntılı
Bilmiyomda oyunda sorun yok düzelttiler oyunu

Ayarlarda future frame rendering tarzı bisey vardi onu ON yap kapali ise dene haber ver
Akşam deneyeceğim işteyim

Ekran kartım 9060xt (yeni aldım)
İşlemci r5 5600x (yetersiz mi geliyor?)
Darboğaz mı var ne var neden böyle yapıyor bi anda yüzde sıfıra düşüyor 2 saniye felan ondan sonra düzeliyor nolur yardım
Alıntıyı görüntüle
diğer oyunlarda sorun olsa günlük kullanımda sorun olsa driver ekran kartı vs diyebiliriz ama bu durumda suçlayacak parça yok mecbur oyun yani

diğer oyunlarda sorun olsa günlük kullanımda sorun olsa driver ekran kartı vs diyebiliriz ama bu durumda suçlayacak parça yok mecbur oyun yani
Oyunla ilgisi olsa eski kartımlada sorun yaşardım, eski kartımla sorun yaşamıyordum, indirimden psu aldım psu değişip deneyeceğim

Denedim olmadı

Geldi akşam monte edip denicem

Bilmiyomda oyunda sorun yok düzelttiler oyunu

Akşam deneyeceğim işteyim
Nasıl bu kadar emin oluyorsun hocam? Birisi daha AMD için sıkıntı yok demiş ama Nvidia da demek ki sıkıntı oluyor

PSU kaç w yazdınız mı göremedim

Nasıl bu kadar emin oluyorsun hocam? Birisi daha AMD için sıkıntı yok demiş ama Nvidia da demek ki sıkıntı oluyor
Nvidia ne alaka hocam onu anlamadım, bahsettiğim gibi eski ekran kartımda sorun yoktu

PSU kaç w yazdınız mı göremedim
650w silver felan değil düz, 750w gold aldım onu monte edip deneyeceğim gece

Nvidia ne alaka hocam onu anlamadım, bahsettiğim gibi eski ekran kartımda sorun yoktu

Nvidia kartlarda optimizasyonu iyi değildir manasında dedim

Pardon hocam senin kart amd'ymiş yenisi de ben nvidia sanmıştım bi an :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Nvidia kartlarda optimizasyonu iyi değildir manasında dedim

Pardon hocam senin kart amd'ymiş yenisi de ben nvidia sanmıştım bi an :ROFLMAO:
😂

Geri