❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

Hocam bende cs görüntü ayarlarındayken coilwhine sesi geliyor. Ayrıca deathmatch atarken takım seçme esnasında coilwhine sesi geliyor. Harici 400+fps'te herhangi bir coilwhine duymadım.

Ancak benim coilwhine PSU'dan geldiğini sonradan anladım (eski ekran kartıyla deneyince de aynı ses geliyordu)
Csdeki grafik sekmesine girince zaten geliyor oyun içide 400 fps üstü yine geliyor. Oyun sesi bastırıyordur. Muhtemelen sendede vardır grafik ayar kısmında düşük yüksek vs o ekranda ses artıyor. Bence güç kaynağın sorun olmayabilir son zamanlarda bütün kartlarda bu sorun var marka farketmeksizin. Sen dediğimi dene bence.

Bunun driverlarını ya yapay zeka yazıyor yada hintliler. Rx 570, 580, 5700, 3 farklı 5700xt, 6700 xt kullandım. AMD ile hiç sıkıntı yaşamadım. Son driverlar ile AMD berbat hale gelmiş. Her oyun çöküyor, hata veriyor. En son 2 sene önce AMD kullanmıştım ne hale gelmiş driverlar 2 yılda. Driver olarak 25.10.2 + windows KB507031 update kurdum şimdilik, Battlefield 6 çalışıyor diğer oyunlara daha bakmadım.

darboğazda sistem donmaz tam sistemin nedir
Eski sistem:
GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül RAM
THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS 120mm FANLI GÜÇ KAYNAĞI
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD
MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit NVIDIA
Intel Core i3 12100F Soket 1700 12. Nesil 3.30GHz 12MB Önbellek 10nm
MSI MAG FORGE M100R TEMPERED GLASS ARGB FAN USB 3.2 mATX
MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) Soket 1700 M.2 HDMI VGA

Eski sistem:

GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül RAM
THERMALTAKE TR2 S 650W 80 PLUS 120mm FANLI GÜÇ KAYNAĞI
Kioxia 500GB Exceria Serisi NVMe M.2 SSD
MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB GDDR6 192Bit NVIDIA
Intel Core i3 12100F Soket 1700 12. Nesil 3.30GHz 12MB Önbellek 10nm
MSI MAG FORGE M100R TEMPERED GLASS ARGB FAN USB 3.2 mATX
MSI H610M BOMBER DDR4 3200MHz(OC) Soket 1700 M.2 HDMI VGA
her oyunda mı donuyor kaç dakika sonra

her oyunda mı donuyor kaç dakika sonra
Alakası var mı bilmiyorum ama sanki işlemci sıcaklığı 85 falan olunca donuyor. Apex legends,RDR2 ve megabonkta bile dondu. Furmark testini ve oyundayken ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarını atıyorum.

Ekran görüntüsü 2025-12-07 020304.webp

1765096566342.webp

olabilir kasanın kapağını aç ve o şekilde bak sıcaklıkla ilgili mi 85 az deil zaten işlemci macununu en son ne zaman yeniledin
Onu hatırlamıyorum. Chatgpt psu yetersiz ve kalitesiz diyor. Arkadaşlar işlemci veya soğutma diyor. Yani Furmark testinden anladığım bu ekran kartında sorun yok. İşlemciyi de gece açtım. En son ne zaman değiştirdim bilmiyorum ama sistemi 2022 yılında almıştım. Ondan sonra termal macunu değiştirmiş olabilirim. Hatırlayamıyorum, maalesef :(. Bilgisayarcıya götürcem mecbur çözüm bulamazsam, götürmekte istemiyorum.

1765096879236.webp

Onu hatırlamıyorum. Chatgpt psu yetersiz ve kalitesiz diyor. Arkadaşlar işlemci veya soğutma diyor. Yani Furmark testinden anladığım bu ekran kartında sorun yok. İşlemciyi de gece açtım. En son ne zaman değiştirdim bilmiyorum ama sistemi 2022 yılında almıştım. Ondan sonra termal macunu değiştirmiş olabilirim. Hatırlayamıyorum, maalesef :(. Bilgisayarcıya götürcem mecbur çözüm bulamazsam, götürmekte istemiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğimi yap bulcan zaten sorunu büyük ihtimal işlemci ısındığı için zaten kapağını aç kasanın oyununu oyna sıcaklığı kontrol et gerekirse daha çok düşür dereceyi donma olmıyacak büyük ihtimal

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğimi yap bulcan zaten sorunu büyük ihtimal işlemci ısındığı için zaten kapağını aç kasanın oyununu oyna sıcaklığı kontrol et gerekirse daha çok düşür dereceyi donma olmıyacak büyük ihtimal
dereceyi nasıl düşürcem. termal macun mu yenileyim yoksa kule tipi soğutucu mu alayım.

dereceyi nasıl düşürcem. termal macun mu yenileyim yoksa kule tipi soğutucu mu alayım.
test amaçlı şimdilik sorunu bulman için kasanın kapağını aç vantilatör tut derece düşükte oyna oyunu donma olmazsa soğutucunu değişcen zaten her türlü 85 çok kule tipi 6 borulu düzgün bi soğutucu işini görecek

Geri