Steam İçin TL Eklentisi

null.rb

80+
Reaksiyon skoru
7
diğer eklentiler doğru düzgün kur verisi almıyor + çoğu sayfada işe yaramıyordu bu çalışan eklenti belki işinize yarar.

NOT: Reklam değildir.
Eklenti bana aittir.

Son düzenleme:
Reklam olsa nolcak işe yarıyorsa sorun yok. Reklam yapacak olsa gecenin 3'ünde açmazdı konuyu :D

1765066983047.webp

Evet reklam değil ama sunan kişiyle isminiz çok benzer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reklam olsa nolcak işe yarıyorsa sorun yok. Reklam yapacak olsa gecenin 3'ünde açmazdı konuyu :D
Forumda reklam yasak hocam

Bankalar zaten kur farkını en yüksekten hesaplıyor böyle bir uygulamaya gerek yok bence, açarsın başlat menüsünden hesap makinesini ve o günkü kuru googledan bakıp çarparsın en yükseğinden tamamdır işte.

Vay hocam nabersiniz ya 2 sene önce bana mizar mz60 luna önerisi yapmıştınız 2 senedir taş gibi çalışıyor vallaha kablosu patladı bi arada okumamazlık yapıyordu harici bomba gibi teşekkür ediyorum sizden tekrardan :D

Bankalar zaten kur farkını en yüksekten hesaplıyor böyle bir uygulamaya gerek yok bence, açarsın başlat menüsünden hesap makinesini ve o günkü kuru googledan bakıp çarparsın en yükseğinden tamamdır işte.
Hocam her dakika artıyor ki hesap makinesine gerek yok dolar tl yazıyorum 15 dolar ise 16 dolar yazıyorum steam vergisini de ekliyorum 1 dolarmı bilmiyorum ama 1 dolar ekliyorum kafadan ne kadar gelirse varsa alırım yoksa zaten yapcak bir şey yok

Vay hocam nabersiniz ya 2 sene önce bana mizar mz60 luna önerisi yapmıştınız 2 senedir taş gibi çalışıyor vallaha kablosu patladı bi arada okumamazlık yapıyordu harici bomba gibi teşekkür ediyorum sizden tekrardan :D

Hocam her dakika artıyor ki hesap makinesine gerek yok dolar tl yazıyorum 15 dolar ise 16 dolar yazıyorum steam vergisini de ekliyorum 1 dolarmı bilmiyorum ama 1 dolar ekliyorum kafadan ne kadar gelirse varsa alırım yoksa zaten yapcak bir şey yok
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?, olayı pek hatırlayamadım ama nickin tanıdık geldi. Memnunsan ne mutlu bana :D

Hesap Yeni - Eklentiyi 7 Kişi Kullanıyor Ama Reklam Değil Yersen :D

hocam reklam amaçlı atmadım ihtiyacı olan birisi varsa kullansın diye attım zaten reklam amaçlı atsam uzun açıklama yazar eklentiden bahsederdim ama tabi size kalmış

Güzel düşünceniz için teşekkür ederim hocam. <3

Alıntıyı görüntüle

Evet reklam değil ama sunan kişiyle isminiz çok benzer

Forumda reklam yasak hocam

hocam yukarıda dediğim gibi reklam amaçlı atmadım uzantıyı ihtiyacı olan kullansın diye attım çoğu steam try uzantısı bozuk ve çalışmıyor

hocam reklam amaçlı atmadım chrome mağazada çalışan steam try uzantısı yoktu yada kur verilerini yanlış alıyordu yada sayfalarda hata veriyordu bende kullanmak isteyen olur diye buraya attım çalışanı

ve evet bana ait uzantı yinede görüşleriniz için teşekkür ederim <3

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,571
Üyeler
186,909
Son üye
Eskel07
Geri