Şimdi hocam asıl meseleye girelim, DNA olarak bakarsan bende kürdüm ama ideolojim olsun yaşam biçimim olsun hiç bir Türkten farkım yok burası benim vatanım , Benim 15 yıllım Kars'ın bir ilçesinde geçti orda doğdum orada büyüdüm ismini vermeyeceğim malum t*** örgütü zamanında binlerce insanı katletti, buna kendi ırkları da dahil bizzat bu örgüte ana avrat söven birisiyim.
Kürtler 2 gruba ayrılıyor azınlık 1. kısım bu vatanı benimsemiş vaziyette bende o azınlığın içindeyim , Bazı akrabalarım ,çevremdekiler bana asimile olmuşsun diyorlar. Irkına ihanet ediyorsun diyorlar ,yeri geldi dayak yediğim bile oldu . Bu asimile olmak ile alakalı bir durum değil bu ihanet de değil , Bu seçim meselesi Ben olaylara mantık çerçevesinden bakıyorum kendi ırkım bana bir vatan bırakmamış zamanında persler ile yaptığı savaşı kaybedip bilmem kaç nesil önceki atalarımız anadoluya göç etmiş, yüz yıllarca osmanlı içersinde barış içinde yaşıyorken , ne hikmetse son yüz yılda bir malum örgütün vatan kurma sevdası patlak veriyor ulan binlerce yıl nerdeydiniz ? Persler Medleri yokettiğinde neredeydi bu örgüt
Bu olay bana amerikada ki siyahı ve beyaz olayını anımsatıyor
Kürtler 2 gruba ayrılıyor demiştim ya işte 2. kısım ve asıl ülkenin beka sorunu burası ve bu kısım malum örgütü destekliyor, şimdi sana alttan yazacağım satırları objektif bir şekilde oku Farzet ki bir Türksün ne hissederdin ?
Kürtlerin Büyük bir kısmı yıllardır K....tan devleti hayali ile yaşıyor sokaklardakı kekoları görmüşsündür, Keko,barzo tipler taskafa traşı oluyorlar ,kollarında dövme ellerinde tesbih felan var, millete yolda sataşıyorlar, atarlı giderli boşboş konuşup , yolda yaylana yaylana yürüyorlar ,kızlara laf atıyorlar, yanlış anlama dostum ama bunların içinde sizdende ve afganlardan da var ve bunu senin için demiyorum özünde belki hepimizden çok daha iyi bir insansındır .
kürtlerin ve diğer gelen göçmenlerin çoğunluğu eğitim almıyorlar kendilerini geliştirmiyorlar ,araştırmıyorlar, Hijyenden , Kültürden,medeniyetten, uzaklar. Turizmi baltalıyorlar, Belediyenin parklarına zarar veriyorlar, çevreye zarar veriyorlar, git Ege'ye , Antalya, ya hep bu dediğim hırt tipleri ile dolu . Turistler bunları görüp tüm ülkeyi böyle sanıyorlar bu yetmezmiş gibi almanya veya diğer avrupa ülkelerinin vizesine başvurup ırkçılığa maruz kalıyorum diyip Almanya' ya gittikten sonra Türk'üm diyen tipleri de biliyorum hayır tamam Türküm diyorsan da orda ona göre yaşa orda da durmuyor i...neler orayada zarar verip Türkiyeyi kötü gösteriyorlar .
Öyle aileler tanıdım ki 2 çocuğunu kaybetmiş biri malum örgüte kendi rızasıyla gitmiş evine cenazesi gelmiyor , Diğeri TSK ' da Türkiyeyi yine kendi ırkından olanlara karşı savunmak için şehit oluyor.
Şimdi buraya kadar sen ne anlatıyorsun ? diyecek olursan
Şuan anayasal olarak hiçbir Türkten eksim veya fazlam yok yıllardır bu ülkenin ekmeğini yedim olabildiğince çevreye ve insanlara saygılı bir birey oldum yolda yürürken bile önümde bir bayan varsa yolumu değiştirip diğer kaldırımdan yürüdüm.
Şimdi üstte anlattığım 2.grup tipler böyle çoğunluktayken belki benim ve senin gibiler , 100 de 1 orandayken bu adamların Suriyelileri veya Kürtleri devletin ve askeriyenin en üst ve kritik kademelerinde istememesi hepimizi saydığım 2. tip kürtler gibi görmeleri Anormal mi sence ? Burda Suçlanacak olan acaba Türk halkı mı ? Yoksa Kendi ırklarımız mı ? bu arada bu sadece Türkiyeye özel değil diğer ülkelerde kendi ülkelerinin üst askeri kademesinde yabancı uyruklu kimse olmasını istemez bu bir zafiyettir yani sen suriyelisin diye değil bir alman olsun , ingiliz olsun yunan olsun durum onun içinde geçerli , düşünsene Suriye'nin istihbarat ağının başına iranlı veya hintli birisi atanıyor normal mi sence ?