Öneri 120.000 TL aşmayacak A1 uygun sıfır motosiklet önerir misiniz?.

Voge 125r alabilirsin 125cc çok alternatif yok zaten

Sorum başlıktaki gibidir tip olarak naked, tourning ve racing tiplerinden istiyorum benim için önemli olan kısım beygirin 10 üzeri olması ve titreme sorunu olmaması. Benim gönlümde srk125s var ama biraz bütçenin üzerinde kalıyor.
139.000e cb125F var taksit maksit bi şekilde arada kalan 19.000 açığıda halledersin 1litreyle 70> km gidiyor bu motordan şaşma hocam

Voge r125 almanı önermek icin girdim foruma zaten yazmışsınız. 8000 kilometredir kullanıyorum güç olarak ne tvs ne başka bi 125 (japonlar hariç) yetişemiyor. Yani yokuşlarda vs diğer 125likler gibi değil gücü çok yerinde ayrıca abs olması hayat kurtarıyor. Grenaj kalitesi vs. istediğin kadar video atarım 1 yılı geçti ben alalı ve hiçbir yerinde zırıltı veya oynama gıcırtı yok bu bütçeye bence 125lik kategorisinde alınabilecek en mantıklı motor. Özellikle siyah yazılı siyah grenaj versiyonu çıkmış kesinlikle öneririm. Sadece yakıt olarak bir tık fazla o aklında olsun 3 litre civarında yakıyor şehir dışında 3.2 3.3 civarı geziyor uzun yolda. Ben şahsen bu hayata tekrar gelsem ve tekrar 125lik motor alacak olsam voge r125 alırdım.
Öneriniz için teşekkür ederim hocam evet ben dün denerken gerçekten kalitesini hissettirdi fakat bu motorda 4lü yoktu bu çok büyük bir sorunmu değil fakat böyle bir motorda 4lü olmaması can sıkıyor kalıp olarakta ince kalıyor ama yüksekliği baya yüksek aklım srk125s ve voge arasında gidip geliyor.

Öneriniz için teşekkür ederim hocam evet ben dün denerken gerçekten kalitesini hissettirdi fakat bu motorda 4lü yoktu bu çok büyük bir sorunmu değil fakat böyle bir motorda 4lü olmaması can sıkıyor kalıp olarakta ince kalıyor ama yüksekliği baya yüksek aklım srk125s ve voge arasında gidip geliyor.
Ben şahsen vogeden çok çok memnunum hocam beni hiç üzmedi ki dediğim gibi uzun yol da yapıyorum motorla. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. 4lü olmaması eksi midir bence kesinlikle eksidir ama bi motoru alınmaz düzeyine düşürmez bence.

Ben şahsen vogeden çok çok memnunum hocam beni hiç üzmedi ki dediğim gibi uzun yol da yapıyorum motorla. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. 4lü olmaması eksi midir bence kesinlikle eksidir ama bi motoru alınmaz düzeyine düşürmez bence.
Hocam peki rk125s nasıldır bilginiz varmı? Ve vogede titreşim sorunu varmıdır ayaklik basamaklarinda vesayre olsun

Hocam peki rk125s nasıldır bilginiz varmı? Ve vogede titreşim sorunu varmıdır ayaklik basamaklarinda vesayre olsun
Kesiciye yakın kullanmazsanız titreşim sorunu tek silindir motor için kabul edilebilir seviyede. Titreşim hiç yok değil ama sürekli 9 - 10k devir bandında kullanmazsanız rahatsız etmiyor. Şayet ben top speed gidicem çatara patara kesici gidicem derseniz o zaman aynada arkayı görmek bile zorlaşıyor. Bahsettiğiniz modelde gördüğüm kadarıyla güzel ancak parça sıkıntısı var vogede de her parça bulunmuyor olsa da nispeten daha iyi düzeyde.

Kesiciye yakın kullanmazsanız titreşim sorunu tek silindir motor için kabul edilebilir seviyede. Titreşim hiç yok değil ama sürekli 9 - 10k devir bandında kullanmazsanız rahatsız etmiyor. Şayet ben top speed gidicem çatara patara kesici gidicem derseniz o zaman aynada arkayı görmek bile zorlaşıyor. Bahsettiğiniz modelde gördüğüm kadarıyla güzel ancak parça sıkıntısı var vogede de her parça bulunmuyor olsa da nispeten daha iyi düzeyde.
Benim için gerçekten titreşim önemli ve dekora çekmeyi düşünüyorum motoru voge buna ek verişlimi?

cb125f 120 bin civarına sıfır gibi 2. el bulunuyor.

tvs raider 125 al ikinci el az km kalan parayla full ekipman al bu tavsiyemi de sakın unutma racing boş iş ilk düşüneceğin şey arıza yapmasın bu bütçede ve a1 seviyesinde en fp makine tvs raider 125dir

Benim için gerçekten titreşim önemli ve dekora çekmeyi düşünüyorum motoru voge buna ek verişlimi?
Valla hocam voge buna kesinlikle el verişli. 125cc kullanan arkadaşlarım arasında hondadan sonra en az titreyen motor bendeki şu anda. Dekor olarakta özellikle grenajlarında bulunan ekstra aydınlatmalar çok hoş gözüküyor prosofinin inceleme videosunu izlerseniz (ilk attığı videoyu izleyin dişlisi oynanmış olanı değil) karar vermenizde yardımcı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,885
Üyeler
186,113
Son üye
Dorindochi
Geri