ÇOK MU YAĞLIYIM / YAĞ KAS ORANIM NE DERECE KÖTÜ?

siyabent

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,254
Bugün detaylı analiz yaptırdım sonucum şu şekilde geriye dönük 3 ay kadar spor geçmişim var o kadar yapay zekanın yaptığı yorum şu ;
Durumun özetini baştan söyleyeyim: Senin motor çok güçlü ama kasada çok yük var.

- güncel olarak koca ayıdan tek farkım… maşam eksik.

Ekler

• IMG_6636.webp
    IMG_6636.webp
    827.6 KB · Hit: 100
  • IMG_6658.webp
    IMG_6658.webp
    983.8 KB · Hit: 39
Son düzenleme:
Dostttlarrr

Obez derecesinde yağlısın hocam. Boyuna göre kas kütlen iyi. Yağ oranını en kötü %25 altına indirmeye çalış.

Nerden yaptırdın kral bende baktırayım
Gittiğimde salonda detaylı analiz cihazı mevcut hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Obez derecesinde yağlısın hocam. Boyuna göre kas kütlen iyi. Yağ oranını en kötü %25 altına indirmeye çalış.
Hedef kilo 74 yazıyor sonuçta ama gemini pro kullanıyorum ona yorumlattım senin zaten 74kg kasın var 74e düşmek için kaslarını eritmen gerek senin ideal kilon 90bandı dedi

Gittiğimde salonda detaylı analiz cihazı mevcut hocam

Hedef kilo 74 yazıyor sonuçta ama gemini pro kullanıyorum ona yorumlattım senin zaten 74kg kasın var 74e düşmek için kaslarını eritmen gerek senin ideal kilon 90bandı dedi
Hedef kiloyu bosver o kiloya düşersen çok güc kaybedersin.

Kalori açığı oluşturup 300-400 kadar spora devam et.
10-15kilo yağ versen efsane olur

Hedef kiloyu bosver o kiloya düşersen çok güc kaybedersin.

Kalori açığı oluşturup 300-400 kadar spora devam et.
10-15kilo yağ versen efsane olur
Düzenli spor ve diyet ile ramazana kadar 3 ay yani 15 kg yağ verilir mi hocam sizce? İlk ay 6kg diğer ay 5 son ayda 4kg yağ yakılır gibi geliyor bana

Düzenli spor ve diyet ile ramazana kadar 3 ay yani 15 kg yağ verilir mi hocam sizce? İlk ay 6kg diğer ay 5 son ayda 4kg yağ yakılır gibi geliyor bana
Verilir ama o şekilde kasta kaybedersin. Min kas kaybetmek icin ya da hem yağ yakıp hem kas kazanmak icin daha uzun sürede yapılmalı.

Hocam ölçüm tam olarak nasıl gerçekleştiriliyor, ne kadar sürüyor?

Hocam ölçüm tam olarak nasıl gerçekleştiriliyor, ne kadar sürüyor?
5dk sürüyor alete çıplak el ayak sıfır metal eşya ile çıkılıyor ölçülüyod

Verilir ama o şekilde kasta kaybedersin. Min kas kaybetmek icin ya da hem yağ yakıp hem kas kazanmak icin daha uzun sürede yapılmalı.
5kg kas 15 kg yağ gitse 90a düşsem çok okey benim için valla :D

Yok imkansız. 15kg verebilirsin de yağ veremezsin. Formun da fotodan belli olmuyor ama bu ölçümlere takılma sallamasyon ölçüyor. Ayna sana söyler zaten. Yağ oranının fazla olduğu da belli. Cut ile devam edebilirsin. 15 kg de verilmemeli de gibi. Aynı zamanda kas kütlesi de arttırırp biraz daha yüksek bir kiloda dengelesen daha iyi.

Yok imkansız. 15kg verebilirsin de yağ veremezsin. Formun da fotodan belli olmuyor ama bu ölçümlere takılma sallamasyon ölçüyor. Ayna sana söyler zaten. Yağ oranının fazla olduğu da belli. Cut ile devam edebilirsin. 15 kg de verilmemeli de gibi. Aynı zamanda kas kütlesi de arttırırp biraz daha yüksek bir kiloda dengelesen daha iyi.
yani 100-110 kilolarda kas kütlemi mi arttırmalıyım doğru mu anladım?

yani 100-110 kilolarda kas kütlemi mi arttırmalıyım doğru mu anladım?
Yok 110 baya fazla düşük yağ oranında öyle olman çok uzun iş. Demek istediğim 110'sun 90 olacağım diyorsun ya 90a takılmadan 600 kalori açıkla 2 haftada 1 kilo verip kas gelişimine odak devam edip örneğin 95-100 arasına da gelebilirsin. Bu kilolarda sağlam güç çıkarabilirsin çünkü. Kasını topladığın zaman tercihine göre cuta veya hacime devam edersin.

Yaza kadar mesela 6 ayda 12 kg ile 98 olmuş olursun. İyi de sporla böyle gidersen zaten görüntü de iyi olur. Ama çıplak vücutta etkiyi köklemek için yaza girerken de sert tek cut ile 5-10 kilo daha atıp o vücutla gezersin. Şimdilik daha sakin düşebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,490
Üyeler
189,276
Son üye
naveS3
Geri