Çözüldü✓ Yeni topladığım pcyi calistiramiyorum

8 pin bağlantıyı taktınız mı ?
Hem islemciye hem ekran kartına 8 pinlik taktık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk boot zaman alıyor bence gerçekten 5 dakika beklesiniz görüntü gelecekti diye düşünüyorum, o sıra f2 spamlıyabilirsiniz, aslında bir soru soruyor ama bazen ekranda göremiyorsunuz.
Peki şimdi ne yapmalıyız ki o zaman? Pcyi bidaha aynı şekil çalıştırırsak zaten onu deneriz

Hem islemciye hem ekran kartına 8 pinlik taktık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki şimdi ne yapmalıyız ki o zaman? Pcyi bidaha aynı şekil çalıştırırsak zaten onu deneriz
Her şey doğru takıldığından emin olduktan sonra, yine 1. veya 2. Slota takın (Ana kart kılavuzunda hangisi öncelikli ise onun 1' ne koyun A1/B1) sonra başlatın f2 spamlayın. 2-3 dakika içinde olmazsa önerebileceğim bir şey yok. Bios'a da giremiyorsunuz o yüzden güncelle de diyemem, en fazla bu işlemi yapmadan önce ramlari, cmos pilini 5 dk fln çıkartın bekleyin sonra yine takın diyebilirim. Hatta fanları bile takmayın, bir ilk önce bootlayın, CPU soğutması takılı kalsın, mouse klavye monitör hariç bir şey takılı olmasın.

ddr5 lerde ramlerin alışması gerekebiliyor ışık açılıp gitmiyorsa bir süre açık bırakın 20 30 dk sürebilir arkadaşta yaşamıştım dram yanıyordu sadece acilmiyordu bi süre açık biriktirdim açıldı

Hallettik arkadaşlar kabloları psudan çıkarıp baştan taktık sonra da f2 basınca bios falan her şey geldi kurduk pcyi herkese teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,490
Üyeler
189,276
Son üye
naveS3
Geri