🔥İndirim GS Store İcardi Tshirt 199TL Resmi Mağaza

İyİ gecelerrrr
1716775548427-haber-muhabir-psd-2024-05-27-t-050516.webp

Takımların bu tarz ürünlerinin tasarımını kime yaptırıyorlar acaba hep mi berbat olur.

Galatasaraylıyım, İcardi'nin formasını bedava verseler anca tuvalet kağıdı niyetine kullanıp çöpe atarım.
Abartma hocam bildiğin kendi futbolcunu asagiliyorsun böyle Galatasaraylı olmaz eleştirirsin, kaçırdığı pozisyon için küfür de edebilirsin ama aşağılamak yakışmaz geçen yaz design FC icardi forması aldım

Batan geminin malları mı indirime girmiş? :cool:

Ekler

• Yalancı Grok (1).webp
    Yalancı Grok (1).webp
    29.6 KB · Hit: 42
  • Yalancı Grok (2).webp
    Yalancı Grok (2).webp
    67 KB · Hit: 43
Son düzenleme:
Abartma hocam bildiğin kendi futbolcunu asagiliyorsun böyle Galatasaraylı olmaz eleştirirsin, kaçırdığı pozisyon için küfür de edebilirsin ama aşağılamak yakışmaz geçen yaz design FC icardi forması aldım

Benim kafamda iki senedir İcardi ve Okan hoca gitmeli, sizin gibi holigan değil mantıklı, takımın geleceğini düşünen şeylerin peşindeyim. Asıl sizin gibi her şeyi sineye çekip alkış tutan taraftar olmaz olsun. En büyük zarar sizsiniz bu kulübe.

Benim kafamda iki senedir İcardi ve Okan hoca gitmeli, sizin gibi holigan değil mantıklı, takımın geleceğini düşünen şeylerin peşindeyim. Asıl sizin gibi her şeyi sineye çekip alkış tutan taraftar olmaz olsun. En büyük zarar sizsiniz bu kulübe.
Holigan olduğumu nereden çıkardın? Bende biliyorum icardinin eski performansının olmadığını bence sezon sonu güzelce vedalaşılması lazım. Okan da Avrupa için yeterli değil bunuda biliyoruz bazı maçları kadro kalitesi ile veya şansla kazanıyor o kadar. Benim sadece burada dediğim şey yukarıda dediğim gibi aşağılaman konusunda yoksa neyin ne olduğunu bizde biliyoruz. Yoksa GS taraftarı değilde FB trollerinden farkın kalmıyor.

her takımda illegal, örgütcü işler dönüyor hala para kazandırıyorsunuz şunlara. futbol oynayan da oynatan da bahsedip prim veren de vatan hainidir

Sen kimsin de vatan haini diye milyonlarca insanı nitelendiriliyorsun?
oyun zevkiniz için her ay çıkan skandalları görmek istemiyorsunuz. aklını kullan kendine bir hobi bul. bana göre yere çöp atmak bile ihanettir. göz göre göre kimleri destekliyorsunuz ya. sahada ocalanla halay cekmedikleri kaldı. sevmediğin bir siyasi parti vardır, destekleyenleri de milyonlarca kişidir onların vatana ihanet ettiğini düşünüyorsun ama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,495
Üyeler
186,342
Son üye
alperbayram
Geri