Son 6 ayın en düşük fiyatı, yorumları genel olarak güzel ihtiyacı olan değerlendirebilir.
kullanım senaryosuna bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. tahminen 1.5 defa şarj edecektir en kötü ihtimalleBurdaki mah değeri ile telefondaki batarya mah değeri uyuyormu yani 5000 mah telefonu 2 kere %100 mü yapıyor bu ürün
Nerde 1599tl hocamBunun yerine spigen 30k 30w powerbank 1599 TL daha iyi gibi ben bunu bekleyeceğim sanırım az daha indirim olursa alırım
Hepsiburada aratınca direk çıkarNerde 1599tl hocam
Genelde kapasitenin %80 'i kadar powerbank'ler şarj eder. Aslında Samsung gibi bazı üreticiler etikete output değerini de yazıyor. Örneğin input değeri 8400 olan Samsung powerbank 'im var output değeri 5500 mah 'di buda doğru olanı şarj sırasında ısınma, kablo vs gibi etkenlerden enerji kaybı oluşuyor. Tavsiyem güncel telefonlar için en azindan 15000mah kapasiteye yönelmek seyahat vs işlerde en azından iki tam şarjı rahat çıkartabiliyorlar.Burdaki mah değeri ile telefondaki batarya mah değeri uyuyormu yani 5000 mah telefonu 2 kere %100 mü yapıyor bu ürün
Bu dediğiniz daha mantıklı geldi hocam ya fiyatıda güzelmiş ben buna yöneliyim bari.Bunun yerine spigen 30k 30w powerbank 1599 TL daha iyi gibi ben bunu bekleyeceğim sanırım az daha indirim olursa alırım
20k da iyi fiyat ona da bakabilirsin.839 tl, bitirdiler bileBu dediğiniz daha mantıklı geldi hocam ya fiyatıda güzelmiş ben buna yöneliyim bari.
Bitmiş 20klık olan hocam20k da iyi fiyat ona da bakabilirsin.839 tl
20k da iyi fiyat ona da bakabilirsin.839 tl, bitirdiler bile
Spigen tabii ki iyi marka. Spigen uzun kullanımda ömrü konusunda fark eder muhtemelen
Hocam özellikleri hemen hemen aynı bu çok daha ucuz bunlar dandik ürün mü spigen iyi marka mı