Öneri 2.el PNY RTX 4070Ti White bu fiyat alınır mı ve Ekran kartı ne önerirsiniz ?

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
654
1765371316315.webp

22.500 tl alınır mı sizce ?

*2.el ve ya sıfır ekran kartı önerir misiniz? bütçe 30k

*Beyaz Sistem topladım Beyaz Ekran kartı arıyorum

*Elimde Gigabyte 3070 Gaming OC ekran kartı mevcut

Son düzenleme:
alınır

dostum kartın fıyatı uygun onun dısında yes yenı kart garantısı varsa bak karta görunen bır sorun yoksa degerlendır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

guzel kardesım sentetık testlerı bana anlatma . gercek kullanım testlerıne bakın . amd ıslemcı kullanan bırısı olarak para versenızde amd ekran kartı kullanma sahsen.

dostum kartın fıyatı uygun onun dısında yes yenı kart garantısı varsa bak karta görunen bır sorun yoksa degerlendır
test sonuçlarını isticem onun dısında elden gelip istedin test yapabilirsin diyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

guzel kardesım sentetık testlerı bana anlatma . gercek kullanım testlerıne bakın . amd ıslemcı kullanan bırısı olarak para versenızde amd ekran kartı kullanma sahsen.
sentetik test dediğin bu 14 oyun mu
1765372083819.webp

test sonuçlarını isticem onun dısında elden gelip istedin test yapabilirsin diyor
yaklasık 44 ay boyunca kullandıgım rtx 3070 ti ekran kartıma ılk 1 senesı mınıng le gectı . 4 ay once termal bakım yaptım . termal bakımdan kastım da sadece ıslemcı macunun faz degıskenlı termla ıle degısımını yaptım . padlerını ellemedım . kart yazın 88 derecelerde falan calısırken suan sıcak ortamda 63 derece falan hotspot sıcaklıgı 110 dereceden suan 76 derece falan . yanı demem o ki yesyenı kart sıcaklıklar ne olabılır kı en fazla . kartta kozmetık ve gorunen bır sorun yoksa testte de kapanmıyorsa sıkıntı yok hayırlı olsun

Geri