- Reaksiyon skoru
- 228
Bulaşık makinesi arayışında olanlar bu modeli değerlendirebilir. Fiyatı iyi şu anda
Hoover eskiden Alman malı idi. Şimdi Çin malı ve Türkiye'de Eskişehirli yerli bir firma tarafından üretiliyor. Hoover'dan uzak durun. Kurutmalı çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve fırın ürünlerini kullandım. Hepsinde de hem garanti süresinde hem de sonrasında çok arıza yaptı. Hatta Çamaşır makinesi ve fırın birer kez değişti. Dokunmatik ekranındaki kronik sorunu çözemediler en sonunda fabrika ile iletişime geçerek düzeltme yöntemini tarif ettim, yazılımsal değişiklik yaptırdım sonrasında biraz düzene oturdu. Ancak en sonunda kurutma sisteminin hatalı tasarımı nedeniyle borular tıkandı ve temizlenmesi mümkün olmadı. Sonunda hepsini de değiştirdim başka markaya geçtim.
Bir de dip not, boşu boşuna Wifi'ya para vermeyin. Evimde tüm beyaz eşya wifi özelliğine sahip. Birkaç gün hevesini alana kadar kullanıyorsun sonra unutuyorsun. Tamamen satış taktiği. Wifi'ya para vereceğinize daha üst bir modele geçin daha iyi.