❌İndirim Bitti! Asus a31 plus son 5 stok. 4468,32TL

Alınır mı ne diyonuz kaç mm GPU destekliyor üst radyatör kısmı kaç mm destekliyor kule tipi soğutucu yüksekliği kaç mm destekliyor?

Kesinlike 500tl fazla vererek olmayan 140mm fanlı modelini al. Kutuyu açtığında içinden çıkan 120mm fanları görünce beni hatırlarsın.
cansın market satıcısı 140 diye cevap verirken incehesap satıcısı 120 olarak cevapladı hocam ben iptal etmedim de kendi sattığı ürünü bilmeyen satıcılar harika

Ekler

• 15369.webp
    15369.webp
    520.3 KB · Hit: 42
  • 15056.webp
    15056.webp
    777.5 KB · Hit: 44
birde hocam 3lü fan seti alıp alt kısmına eklemek bu kasa için mantıklı mı 7600 işlemci msi l240 sogutucu ve 5070 mevcut bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok güzel kasa tavsiye ederim

Gayet iyi
dönüt için teşekkürler hocam sistem haftaya geliyor bende kurduktan sonra performans olarak bilgilendiririm konuyu.

Çok güzel kasa tavsiye ederim

Gayet iyi
Gayet geniş ve güzel duruyor hocam

Sizce beyaz mı siyah mı iç parçalar karışık siyah beyaz şeklinde
Özellikle anakart/ekran kartı aynı renk yapmaya çalışın. Genellikle bu ikisinin uyumsuzluğu çok sırıtıyor diye biliyorum. Şahsi fikrim beyaz sararıp solabiliyor o yüzden siyah taraftarıyım.

Genişlik olarak yaklaşıyorsanız aman aman fark yok gibi hocam. Birisi akvaryum kasa sizinkisi mesh kasa o kadar. Tercih sizin.

Son düzenleme:
birde hocam 3lü fan seti alıp alt kısmına eklemek bu kasa için mantıklı mı 7600 işlemci msi l240 sogutucu ve 5070 mevcut bende

dönüt için teşekkürler hocam sistem haftaya geliyor bende kurduktan sonra performans olarak bilgilendiririm konuyu.
Alta koyacağın fanlar performansa pek etki etmiyor görsel olarak güzel gözüküyor yalnızca. https://www.tebilon.com/asus-prime-...ah-3in1-3x120mm-aura-sync-siyah-3-lu-fan-kit/ alabilirsin stoğa gelince kasanın içindeki fanların ters olanı zaten kasadaki yan varlar da ters kanat.

Hocam kalitesi nasıl fazeon F19 aldım da fena değil ama dar gibi geçilir mi ondan
Gerek yok buna geçsen başka kasa görüp Asus'tan ona mı geçsem diyeceksin böyle böyle kol gibi kart borcu oluyor herkeste

Son düzenleme:
Alta koyacağın fanlar performansa pek etki etmiyor görsel olarak güzel gözüküyor yalnızca. https://www.tebilon.com/asus-prime-...ah-3in1-3x120mm-aura-sync-siyah-3-lu-fan-kit/ alabilirsin stoğa gelince kasanın içindeki fanların ters olanı zaten kasadaki yan varlar da ters kanat.

Gerek yok buna göçsen başka kasa görüp Asus'tan ona mı geçsem diyeceksin böyle böyle kol gibi kart borcu oluyor herkeste
Doğru diyorsun fazeon da kalcam

Geri