Dukeler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 288
Kesinlike 500tl fazla vererek olmayan 140mm fanlı modelini al. Kutuyu açtığında içinden çıkan 120mm fanları görünce beni hatırlarsın.satıcıya sordum 140 diyor
Kesinlike 500tl fazla vererek olmayan 140mm fanlı modelini al. Kutuyu açtığında içinden çıkan 120mm fanları görünce beni hatırlarsın.satıcıya sordum 140 diyor
Alınır mı ne diyonuz kaç mm GPU destekliyor üst radyatör kısmı kaç mm destekliyor kule tipi soğutucu yüksekliği kaç mm destekliyor?
www.asus.com
Gpu CPU ve üst radyatör kaç mm desteği var bilgin var mıSon 5 stok. Daha önce de düşmüştü yakın fiyata dileyen değerlendirebilir.
![]()
ASUS A31 PLUS TG ARGB Siyah Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
ASUS A31 PLUS TG ARGB Siyah Tempered Glass USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
cansın market satıcısı 140 diye cevap verirken incehesap satıcısı 120 olarak cevapladı hocam ben iptal etmedim de kendi sattığı ürünü bilmeyen satıcılar harikaKesinlike 500tl fazla vererek olmayan 140mm fanlı modelini al. Kutuyu açtığında içinden çıkan 120mm fanları görünce beni hatırlarsın.
Hocam kalitesi nasıl fazeon F19 aldım da fena değil ama dar gibi geçilir mi ondanASUS A31 PLUS Case - Teknik Özellikler|Kasa|ASUS Türkiye
Optimize the PC build with ASUS A31 PLUS case, featuring hidden connectors, broad compatibility, panoramic views with 4 embedded ARGB fans and an 8° angled basewww.asus.com
Çok güzel kasa tavsiye ederimkullanan var mı alınır mı hocam sizce
Gayet iyiHocam kalitesi nasıl fazeon F19 aldım da fena değil ama dar gibi geçilir mi ondan
Sizce beyaz mı siyah mı iç parçalar karışık siyah beyaz şeklindeÇok güzel kasa tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gayet iyi
birde hocam 3lü fan seti alıp alt kısmına eklemek bu kasa için mantıklı mı 7600 işlemci msi l240 sogutucu ve 5070 mevcut bendeASUS A31 PLUS Case - Teknik Özellikler|Kasa|ASUS Türkiye
Optimize the PC build with ASUS A31 PLUS case, featuring hidden connectors, broad compatibility, panoramic views with 4 embedded ARGB fans and an 8° angled basewww.asus.com
dönüt için teşekkürler hocam sistem haftaya geliyor bende kurduktan sonra performans olarak bilgilendiririm konuyu.Çok güzel kasa tavsiye ederim
Gayet iyi
Gayet geniş ve güzel duruyor hocamÇok güzel kasa tavsiye ederim
Gayet iyi
Özellikle anakart/ekran kartı aynı renk yapmaya çalışın. Genellikle bu ikisinin uyumsuzluğu çok sırıtıyor diye biliyorum. Şahsi fikrim beyaz sararıp solabiliyor o yüzden siyah taraftarıyım.Sizce beyaz mı siyah mı iç parçalar karışık siyah beyaz şeklinde
Genişlik olarak yaklaşıyorsanız aman aman fark yok gibi hocam. Birisi akvaryum kasa sizinkisi mesh kasa o kadar. Tercih sizin.THERMALTAKE H390 TG 650W 80PLUS BRONZE ARGB 4x120mm FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI
var bende buna geçmeye değer mi _?
Alta koyacağın fanlar performansa pek etki etmiyor görsel olarak güzel gözüküyor yalnızca. https://www.tebilon.com/asus-prime-...ah-3in1-3x120mm-aura-sync-siyah-3-lu-fan-kit/ alabilirsin stoğa gelince kasanın içindeki fanların ters olanı zaten kasadaki yan varlar da ters kanat.birde hocam 3lü fan seti alıp alt kısmına eklemek bu kasa için mantıklı mı 7600 işlemci msi l240 sogutucu ve 5070 mevcut bende
dönüt için teşekkürler hocam sistem haftaya geliyor bende kurduktan sonra performans olarak bilgilendiririm konuyu.
Gerek yok buna geçsen başka kasa görüp Asus'tan ona mı geçsem diyeceksin böyle böyle kol gibi kart borcu oluyor herkesteHocam kalitesi nasıl fazeon F19 aldım da fena değil ama dar gibi geçilir mi ondan
Doğru diyorsun fazeon da kalcamAlta koyacağın fanlar performansa pek etki etmiyor görsel olarak güzel gözüküyor yalnızca. https://www.tebilon.com/asus-prime-...ah-3in1-3x120mm-aura-sync-siyah-3-lu-fan-kit/ alabilirsin stoğa gelince kasanın içindeki fanların ters olanı zaten kasadaki yan varlar da ters kanat.
Gerek yok buna göçsen başka kasa görüp Asus'tan ona mı geçsem diyeceksin böyle böyle kol gibi kart borcu oluyor herkeste