CG mi TK03 mü? uzun yol için

Hocam Uşaktayım A1 için sordum Talep e göre sınav dediler tahmini en az 1.5 ay sürer dedi İnan 1.5 ay daha o otobüsler çekilmez ehliyeti alana kadar idarelik bakıyorum bende
bu iki motoruda hiçbir şekilde önermem kesinlikle biraz daha bekleyin adam akıllı 200/250lik bir şey alın o yol bitmez bunlarla

Dostum haftada 1 o motorlarla 4-5 saatlik yola çıkmak otobüsten daha yorucu olur senin için. Otobüs arabadaki gibi öyle arkana yaslanıp sıcak sıcak gidip gelemiyorsun. Zaten kış geldi, yolculuğun 1. saatinde buz kesersin.
+ tehlikeli olur bu motorlarla. Yolda da bırakırlar.

Dostum ikisini de önermem. 50cc alacaksan japondan şaşma. Başını ağrıtır.
Bir süre sonra her gün bir sorun çıkarır sana. 50cc bir scooter al kitle 125'liğe çevirirsin. İlla ki vitestli alacağım diyosan tk03 tabi ki ama motorun titreşimi çok fazla bilgin olsun.

Dostum ikisini de önermem. 50cc alacaksan japondan şaşma. Başını ağrıtır.
Bir süre sonra her gün bir sorun çıkarır sana. 50cc bir scooter al kitle 125'liğe çevirirsin. İlla ki vitestli alacağım diyosan tk03 tabi ki ama motorun titreşimi çok fazla bilgin olsun.
50lik Hangi scooterlardan önerirsin genelde uzun yol için 50likleri hiç öneren yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum haftada 1 o motorlarla 4-5 saatlik yola çıkmak otobüsten daha yorucu olur senin için. Otobüs arabadaki gibi öyle arkana yaslanıp sıcak sıcak gidip gelemiyorsun. Zaten kış geldi, yolculuğun 1. saatinde buz kesersin.
+ tehlikeli olur bu motorlarla. Yolda da bırakırlar.
Hocam Otobüs de iyi biliyorum ama Git Gel Otobüs en az 1.300-1400 oluyor orasını da düşünmek lazım

okuldan yurda gitmelik ve haftada 1 kez 250km uzun yol yapabilecek bir motor arıyorum B ehliyetim var tk03 ikinci el 45-55 arası değişiyor cg 50bine sıfırları var 150cc dönüşmüş halinin sizce hangisi uzun yolda sorun çıkarmaz
Bu motorlarla 250Km gibi bir yolu yapmak işkence olur. Çok acil durumlarda yapılır ama haftada 1 gibi bir şey mümkün değil en az 250cc bir motor veya sağlam bir 125cc + sıvı soğutmalı motor gerek.

Bu motorlarla 250Km gibi bir yolu yapmak işkence olur. Çok acil durumlarda yapılır ama haftada 1 gibi bir şey mümkün değil en az 250cc bir motor veya sağlam bir 125cc + sıvı soğutmalı motor gerek.
Hocam 2aylık lazım bana ehliyet alacağım

Neden her hafta eve gitmek zorundasın? Kafana göre gez veya derslerine çalış.

Hocam Uşaktayım A1 için sordum Talep e göre sınav dediler tahmini en az 1.5 ay sürer dedi İnan 1.5 ay daha o otobüsler çekilmez ehliyeti alana kadar idarelik bakıyorum bende
benim önerim drift L olur ama mümkünse az km, 2023 model üstü almaya çalış yakıt sistemide değiştiği için fiyatlara bakarak 23 model al

arkadaşlar adamın b ehliyeti var nasıl 125 kullancak?

fabrikadan 50 çıkışlı 125 oluyor ruhsatta çoğu 50cc ama sıfırları 65kdan başlıyor plaka ruhsat ücreti derken çok pahalıya patlıyor scooterlar da 250km yol yapar mı hiç fikrim yok
Temiz ybr 125 2 sindende daha güvenilirdir uzun yolda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,958
Üyeler
186,821
Son üye
scvh
Geri