Eric_Cartman
80+
- Reaksiyon skoru
- 89
8 Ocak'a kadar geçerli. Yılbaşı indirimleri kapsamında pek çok oyunda indirimler mevcut.
Epic'den hangi oyunları alsam acaba hocam önerin var mı ?8 Ocak'a kadar geçerli. Yılbaşı indirimleri kapsamında pek çok oyunda indirimler mevcut.
bende onu düşünüyorum aslında şüpheli alınır mı? sen ne diyon10 kişiden 5 6'sı alınmaz diyor almaya değer mi şüpheli
rezPaycell dışında Cashback veren banka var mı?
Hocam oyunu seviyorsanız alınır ama alayım ultimate atayım diyorsanız genelde önermiyorlar, ben şahsen almayı düşünmüyorum.bende onu düşünüyorum aslında şüpheli alınır mı? sen ne diyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rez
NaysPaycell dışında Cashback veren banka var mı?
10 kisiden 9 u diyor demesine gerek yok kendim denedim fifa almamaya yemin ettim . Pes 21 oynuyorum mutluyum10 kişiden 5 6'sı alınmaz diyor almaya değer mi şüpheli
Futbol oyunlarının arasında en iyisi bence arkadaşla yama yapıp güncel halde oynuyoruz, mekanik olarak hem güzel hem sağlam oyun keyif veriyor en azından.Nays
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 kisiden 9 u diyor demesine gerek yok kendim denedim fifa almamaya yemin ettim . Pes 21 oynuyorum mutluyum
Oyle zaten fifa da kolay gol atabilirken pes de o kadar kolay olmuyorFutbol oyunlarının arasında en iyisi bence arkadaşla yama yapıp güncel halde oynuyoruz, mekanik olarak hem güzel hem sağlam oyun keyif veriyor en azından.