Yardım EPİC GAMES YÜKLEDİĞİM OYUN AÇILMIYOR BU HATAYI ALIYORUM YARDIM

9070xt sistemde bir sıkıntı olsa diğer oyunlarında açılmaması gerekmez mi sadece playstation oyunları açılmıyor.
Yok optimizasyon özürü gibi bir şey bu daha öncede rx6800le yaşayan birisi vardı nasıl açarsın bilmiyorum supporta yazman gerek epic dediğine göre orijinal oyun ulaşması kolay olur

Yok optimizasyon özürü gibi bir şey bu daha öncede rx6800le yaşayan birisi vardı nasıl açarsın bilmiyorum supporta yazman gerek epic dediğine göre orijinal oyun ulaşması kolay olur
Formattan sonra olmadı ekran kartı driverlarını güncellemeden yükleyip deneyim olmadı.

Formattan sonra olmadı ekran kartı driverlarını güncellemeden yükleyip deneyim olmadı.
İşlemciniz nedir sizinle aynı sorun bu çözülmüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DDU ile silin son sürümü yükleyin düzelir tahminimce

ilk önce son sürüm driveri ve dduyu indirin ardından interneti kesin ve ddu ile driveri temizleyin pc yi açın ve driveri kurun bu sırada internete bağlanmayın

İşlemciniz nedir sizinle aynı sorun bu çözülmüş

DDU ile silin son sürümü yükleyin düzelir tahminimce

ilk önce son sürüm driveri ve dduyu indirin ardından interneti kesin ve ddu ile driveri temizleyin pc yi açın ve driveri kurun bu sırada internete bağlanmayın
İşlemcim AMD Ryzen 7 9800X3D

Hocam bir de haftaya steamde de girecek bildigim kadariyla assa yukari ayni fiyata denk geliyor. Oraya da bakabilirsiniz
Hocam şuanda format attım windows güncellemelerini yapıyorum olmadı öyle yapıcam artık ama inşallah düzelicek.

Hocam şuanda format attım windows güncellemelerini yapıyorum olmadı öyle yapıcam artık ama inşallah düzelicek.
benim arkadaşımda da epicde ayni oyun acmadi, format cekti duzeldi

Arkadaşlar format attım, windows güncellemelerini yaptım, chipset driverlarını güncelledim, bios ayarlarını formattan önce sıfırlamıştım ondan sonra format attım, sadece ekran kartı driverını güncellememiştim. Oyunu yükledikten sonra bu sefer bu hatayı aldım.

Sonra hata kodunu internete yazınca epic games de direkt çıktı bir uygulama onu yükledim yine düzelmedi. Bu sefer dedim ki ekran kartı driverı kaldı bir manuel olarak yükleyim orda da güncel olanı değil de önerileni yükledim WQHD diye çıkıyor galiba öyle olunca onu sorun düzelti tüm oyunlar açılıyor ve 4k oynanıyor problem yok.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-12 051319.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-12 051319.webp
    7.8 KB · Hit: 8
Geri