MiskÖküzü
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Ekran kartı nedir sistemde bi sıkıntı var belli kiFormat atınca da mı düzelmeyecek yani bir yolu vardır bence bu ekran kartını alan insanlar oynamayacak mı bu oyunları ?
Ekran kartı nedir sistemde bi sıkıntı var belli kiFormat atınca da mı düzelmeyecek yani bir yolu vardır bence bu ekran kartını alan insanlar oynamayacak mı bu oyunları ?
9070xt sistemde bir sıkıntı olsa diğer oyunlarında açılmaması gerekmez mi sadece playstation oyunları açılmıyor.Ekran kartı nedir sistemde bi sıkıntı var belli ki
Yok optimizasyon özürü gibi bir şey bu daha öncede rx6800le yaşayan birisi vardı nasıl açarsın bilmiyorum supporta yazman gerek epic dediğine göre orijinal oyun ulaşması kolay olur9070xt sistemde bir sıkıntı olsa diğer oyunlarında açılmaması gerekmez mi sadece playstation oyunları açılmıyor.
Formattan sonra olmadı ekran kartı driverlarını güncellemeden yükleyip deneyim olmadı.Yok optimizasyon özürü gibi bir şey bu daha öncede rx6800le yaşayan birisi vardı nasıl açarsın bilmiyorum supporta yazman gerek epic dediğine göre orijinal oyun ulaşması kolay olur
İşlemciniz nedir sizinle aynı sorun bu çözülmüşFormattan sonra olmadı ekran kartı driverlarını güncellemeden yükleyip deneyim olmadı.
DDU ile silin son sürümü yükleyin düzelir tahminimceFormattan sonra olmadı ekran kartı driverlarını güncellemeden yükleyip deneyim olmadı.
ilk önce son sürüm driveri ve dduyu indirin ardından interneti kesin ve ddu ile driveri temizleyin pc yi açın ve driveri kurun bu sırada internete bağlanmayınFormattan sonra olmadı ekran kartı driverlarını güncellemeden yükleyip deneyim olmadı.
İşlemcim AMD Ryzen 7 9800X3Dİşlemciniz nedir sizinle aynı sorun bu çözülmüş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
DDU ile silin son sürümü yükleyin düzelir tahminimce
ilk önce son sürüm driveri ve dduyu indirin ardından interneti kesin ve ddu ile driveri temizleyin pc yi açın ve driveri kurun bu sırada internete bağlanmayın
Hocam bir de haftaya steamde de girecek bildigim kadariyla assa yukari ayni fiyata denk geliyor. Oraya da bakabilirsinizOnu da deniyorum hemen dönüş yapacağım.
Denedim düzelmedi.
Hocam şuanda format attım windows güncellemelerini yapıyorum olmadı öyle yapıcam artık ama inşallah düzelicek.Hocam bir de haftaya steamde de girecek bildigim kadariyla assa yukari ayni fiyata denk geliyor. Oraya da bakabilirsiniz
benim arkadaşımda da epicde ayni oyun acmadi, format cekti duzeldiHocam şuanda format attım windows güncellemelerini yapıyorum olmadı öyle yapıcam artık ama inşallah düzelicek.