Üç beş daha koy güzel bir şey al kardeşim bu fiyata mekanik klavye bile yok sen hala 1000 koyduysam 1000 daha koyarım lafı yapıyorsun.İnceleme videosu sponsor. Üç beş daha koyar güzel bişey alırım.
Üç beş daha koy güzel bir şey al kardeşim bu fiyata mekanik klavye bile yok sen hala 1000 koyduysam 1000 daha koyarım lafı yapıyorsun.
İnanılmaz gerçekten işi sidik yarışına getiriyorsunGamepower ve teknoloji kelimelerini aynı cümlede kurmak bile cesaret ister.1200 TL'ye manyetik switch diye sattıkları şeyin içindeki mıknatıs muhtemelen BİM'den alınan buzdolabı süsüdür. "Rapid Trigger" beklerken "Rapid Bozulma" özelliğiyle karşılaşırsın.
Bu markaya para vermek, parayı ateşe atıp ısınmaya çalışmakla eşdeğer. Alan arkadaşa şimdiden geçmiş olsun, 2 aya tuşlar kendi kendine basmaya başlayınca forumda "Klavye kendi kendine yazı yazıyor" diye konu açar.
hocam abdullah bu akşam manyetik klavye paylaşmıştı 1100 Tl ye.Bu fiyata manyetik klavye yok
İnceleme videosu:
Olay yarış değil dostum. İnsanlara çöp öneriyorsun, bir de ekstra inceleme diye sponsor videosu koymuşsun altına. Niyetinin kötü olmadığını düşünüyorum, iyi sanıp paylaşmışsın lakin 1K az para değil, çalışan var ev geçindiren var. Adam alır 1 hafta sonra bozulur, ben istiyorum ki kimsenin parası çarçur olmasın.İnanılmaz gerçekten işi sidik yarışına getiriyorsun
Hocam bilgi kirliliği olmasın Manyetik switchler çalışma prensibi gereği Linear olur, Tactile olmaz. O bahsettiğin muhtemelen Gateron Magnetic Jade modelidir ama Gamepower'ın bu fiyata orijinal Gateron Jade kullanması imkansız, çin malı klon bir switchtir.İçindeki outemu jade tactile switchler tek başına 1000 lira. Howl 75'te kullanılan aynı switch. Kablolu olduğu için bana uygun değil ama bence bütçesi olmayan arkadaşlar alıp denesin.
Selamlar yanlış biliyorsunuz. Manyetik switchler de tactile olabiliyor. Anlamsız ama aynı mekanik switchlerdeki gibi metal var içinde ve değiştirilemez geri aktivasyon bölgesi olmuş oluyor.Hocam bilgi kirliliği olmasın Manyetik switchler çalışma prensibi gereği Linear olur, Tactile olmaz. O bahsettiğin muhtemelen Gateron Magnetic Jade modelidir ama Gamepower'ın bu fiyata orijinal Gateron Jade kullanması imkansız, çin malı klon bir switchtir.
Daha da önemlisi, HE klavyede keramet switchte değil Yazılım ve PCB kalitesindedir. Yazılım sensör verisini doğru işleyemezse switch isterse elmastan olsun, Rapid Trigger sapıtır ve hatalı basar. Gamepower'ın yazılımıyla o switchler çöp olur, macera aramaya gerek yok.
Eyvallah hocam, teknik olarak haklisiniz metal yaprakla o "bump" hissini veren modeller var ama manyetiğin çalışma mantığına ters düştüğü için pek tutulmuyor ve kullanımı zorlaştırıyor.Selamlar yanlış biliyorsunuz. Manyetik switchler de tactile olabiliyor. Anlamsız ama aynı mekanik switchlerdeki gibi metal var içinde ve değiştirilemez geri aktivasyon bölgesi olmuş oluyor.