Gamepower Nexa HE60 HE switch 1199 TL

Üç beş daha koy güzel bir şey al kardeşim bu fiyata mekanik klavye bile yok sen hala 1000 koyduysam 1000 daha koyarım lafı yapıyorsun.

Gamepower ve teknoloji kelimelerini aynı cümlede kurmak bile cesaret ister. 😂 1200 TL'ye manyetik switch diye sattıkları şeyin içindeki mıknatıs muhtemelen BİM'den alınan buzdolabı süsüdür. "Rapid Trigger" beklerken "Rapid Bozulma" özelliğiyle karşılaşırsın.

Bu markaya para vermek, parayı ateşe atıp ısınmaya çalışmakla eşdeğer. Alan arkadaşa şimdiden geçmiş olsun, 2 aya tuşlar kendi kendine basmaya başlayınca forumda "Klavye kendi kendine yazı yazıyor" diye konu açar.

şahsen tr garantili klavyeyi tercih ederim herkes bayıla bayıla kullanıyor beni deli ediyor bu ak 820 max çift tıklıyor sürekli bunu neden yapar yoksa bir tane alacağım artık canıma yetti.

Gamepower ve teknoloji kelimelerini aynı cümlede kurmak bile cesaret ister. 😂 1200 TL'ye manyetik switch diye sattıkları şeyin içindeki mıknatıs muhtemelen BİM'den alınan buzdolabı süsüdür. "Rapid Trigger" beklerken "Rapid Bozulma" özelliğiyle karşılaşırsın.

Bu markaya para vermek, parayı ateşe atıp ısınmaya çalışmakla eşdeğer. Alan arkadaşa şimdiden geçmiş olsun, 2 aya tuşlar kendi kendine basmaya başlayınca forumda "Klavye kendi kendine yazı yazıyor" diye konu açar.
İnanılmaz gerçekten işi sidik yarışına getiriyorsun

hocam abdullah bu akşam manyetik klavye paylaşmıştı 1100 Tl ye.

ayrıca bu GP markasından herrrrrkes şikayetçi. internette zibilyon tane şikayet var. Ama biz kardeşime bitane mekanik klavyelerini almıştık. kasası falan demir\metal idi. Valla o kadar memnun kaldık ki anlatamam :D daha yeni yeni yıpranmaya başladı 3. yılına girecek. Sadece 1 sene önce falan 1 tuşunun ışığı bozuldu o kadar. kardeşim baya hor kullanıyor yine de memnun. he ben alır mıyım dersen, o kadar okuduklarımdan sonra bi düşündürdü. Fiyatları hala ucuzda alırım, değilse veya fark az ise üstüne az daha koyar sağlam bişey alırım :)

İnanılmaz gerçekten işi sidik yarışına getiriyorsun
Olay yarış değil dostum. İnsanlara çöp öneriyorsun, bir de ekstra inceleme diye sponsor videosu koymuşsun altına. Niyetinin kötü olmadığını düşünüyorum, iyi sanıp paylaşmışsın lakin 1K az para değil, çalışan var ev geçindiren var. Adam alır 1 hafta sonra bozulur, ben istiyorum ki kimsenin parası çarçur olmasın.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
İçindeki outemu jade tactile switchler tek başına 1000 lira. Howl 75'te kullanılan aynı switch. Kablolu olduğu için bana uygun değil ama bence bütçesi olmayan arkadaşlar alıp denesin.

İçindeki outemu jade tactile switchler tek başına 1000 lira. Howl 75'te kullanılan aynı switch. Kablolu olduğu için bana uygun değil ama bence bütçesi olmayan arkadaşlar alıp denesin.
Hocam bilgi kirliliği olmasın Manyetik switchler çalışma prensibi gereği Linear olur, Tactile olmaz. O bahsettiğin muhtemelen Gateron Magnetic Jade modelidir ama Gamepower'ın bu fiyata orijinal Gateron Jade kullanması imkansız, çin malı klon bir switchtir.

Daha da önemlisi, HE klavyede keramet switchte değil Yazılım ve PCB kalitesindedir. Yazılım sensör verisini doğru işleyemezse switch isterse elmastan olsun, Rapid Trigger sapıtır ve hatalı basar. Gamepower'ın yazılımıyla o switchler çöp olur, macera aramaya gerek yok.

Hocam bilgi kirliliği olmasın Manyetik switchler çalışma prensibi gereği Linear olur, Tactile olmaz. O bahsettiğin muhtemelen Gateron Magnetic Jade modelidir ama Gamepower'ın bu fiyata orijinal Gateron Jade kullanması imkansız, çin malı klon bir switchtir.

Daha da önemlisi, HE klavyede keramet switchte değil Yazılım ve PCB kalitesindedir. Yazılım sensör verisini doğru işleyemezse switch isterse elmastan olsun, Rapid Trigger sapıtır ve hatalı basar. Gamepower'ın yazılımıyla o switchler çöp olur, macera aramaya gerek yok.
Selamlar yanlış biliyorsunuz. Manyetik switchler de tactile olabiliyor. Anlamsız ama aynı mekanik switchlerdeki gibi metal var içinde ve değiştirilemez geri aktivasyon bölgesi olmuş oluyor.

Selamlar yanlış biliyorsunuz. Manyetik switchler de tactile olabiliyor. Anlamsız ama aynı mekanik switchlerdeki gibi metal var içinde ve değiştirilemez geri aktivasyon bölgesi olmuş oluyor.
Eyvallah hocam, teknik olarak haklisiniz metal yaprakla o "bump" hissini veren modeller var ama manyetiğin çalışma mantığına ters düştüğü için pek tutulmuyor ve kullanımı zorlaştırıyor.
Lakin fikrim değişmedi switch isterse pırlanta olsun, arkasındaki yazılım ve kontrolcü Gamepower olduktan sonra o Rapid Trigger özelliğini stabil kullanamazsın. Yazılım kötüyse switch süs niyetine kalır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,714
Üyeler
186,777
Son üye
aviciisheir
Geri