ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,922
kasanın alt tarafı boş olacaksa sorun olmaz ama kapanırsa hava sıkışır ve çıkmaz bu da sıcaklığı artırırMerhaba kasanın alt tarafına normalde reverse fan takılması lazım ama fanlarım reverse değil ve çok çirkin oluyor fotoğraftaki yere normal dışarı üfleyecek şekilde taksam çok bir farkı ölümü sıcaklıkta?
İsaretledigim kısımda fan olacak üst tarafta sıvı soğutma. Normalde isaretledigim yer içeri üflemeli ama ben görüntü için dışarı üfleyecek şekilde monte etsem diyorumkasanın alt tarafı boş olacaksa sorun olmaz ama kapanırsa hava sıkışır ve çıkmaz bu da sıcaklığı artırır
orayı anladım eğer öyle yaparsanız dışarı üflenen hava kasa ile masa arasında kalır bu da ısınma yapar ayrıca ekran kartına gelen havayı daha ekran kartı bile almadan o fanlar dışarı atar ve ekran kartı da ısınır orası için en iyi seçenek reverse fanlarİsaretledigim kısımda fan olacak üst tarafta sıvı soğutma. Normalde isaretledigim yer içeri üflemeli ama ben görüntü için dışarı üfleyecek şekilde monte etsem diyorum
Aldığım fan setinde yok ucuza aldım fanları. Ozaman mecbur ters takip görüntüyü çöp edeceğimorayı anladım eğer öyle yaparsanız dışarı üflenen hava kasa ile masa arasında kalır bu da ısınma yapar ayrıca ekran kartına gelen havayı daha ekran kartı bile almadan o fanlar dışarı atar ve ekran kartı da ısınır orası için en iyi seçenek reverse fanlar
ne yazık ki öyleAldığım fan setinde yok ucuza aldım fanları. Ozaman mecbur ters takip görüntüyü çöp edeceğim
Phanteks xt M3 proKavurun ekran kartını....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasa modeli ne?
Sıvı soğutmada dışarı üflüycek yani toplamda 4 adet egzoz fanınız olucak. Ben çok mantıklı bulmadım. Benzer sorunu yaşadığım için gittim reverse fan aldım. Benim de gözüme çok batmıştı.Merhaba kasanın alt tarafına normalde reverse fan takılması lazım ama fanlarım reverse değil ve çok çirkin oluyor fotoğraftaki yere normal dışarı üfleyecek şekilde taksam çok bir farkı ölümü sıcaklıkta?
Ben 6 adet asiahorse fanı 950tl ye aldığım için 6 adet fan alsam beyaz 3000tl işin içinden çıkamamSıvı soğutmada dışarı üflüycek yani toplamda 4 adet egzoz fanınız olucak. Ben çok mantıklı bulmadım. Benzer sorunu yaşadığım için gittim reverse fan aldım. Benim de gözüme çok batmıştı.
![]()
CORSAIR RS120-R ARGB 120mm PWM Reverse Siyah Üçlü Kasa Fani | ITOPYA
CORSAIR RS120-R ARGB 120mm PWM Reverse Siyah Üçlü Kasa Fani En iyi fiyat seçenekleri ile CO-9050196-WW ITOPYA'dawww.itopya.com
Hayırlısı olsun hoca, fanları ters takın şimdilik. İmkanlar dahilinde yavaş yavaş değiştirirsiniz. İyi günlerde kullanınBen 6 adet asiahorse fanı 950tl ye aldığım için 6 adet fan alsam beyaz 3000tl işin içinden çıkamam
Denk gelmesi muq olmuskonu nick uyumu müq
Öyle yapacağım belki kasayı degisirim montech xr wood veya hs01 pro ya da göz karartıp herritage proHayırlısı olsun hoca, fanları ters takın şimdilik. İmkanlar dahilinde yavaş yavaş değiştirirsiniz. İyi günlerde kullanın