Soğutucuyu peerless 120 ile değiştirip alabilirsin ama bütçeyi 5 6k aşıyorYükleniyor...
www.gaming.gen.tr
60 benim için en üst limit daha yukarı maalesef çıkamıyorum.Yükleniyor...
www.gaming.gen.trMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soğutucuyu peerless 120 ile değiştirip alabilirsin ama bütçeyi 5 6k aşıyor
bende bakıyorum yarın gaming gecesi olacak onu bekliyom güzel bişey düşerse çekerim yoksa herhanbi hazır sistemi alıcam sende bekle istersen zam gelmeden önce al amaMerhaba, oyun oynamak için sistem toplamak istiyorum. Genellikle işlemciye dayalı oyunları oynuyorum. Hazır sistem ve toplama olarak öneri verirseniz çok sevinirim.
Merhaba, oyun oynamak için sistem toplamak istiyorum. Genellikle işlemciye dayalı oyunları oynuyorum. Hazır sistem ve toplama olarak öneri verirseniz çok sevinirim.
Ben de bunu gördüm, işlemci olarak ryzen 7 7800x3d daha iyi olmaz mı?Alınabilecek en seçenek. Tek eksiği ram onu da kendin alıp takarsın.
Kasayı değiştirmeme gerek var mı, ekstra olarak en mantıklı soğutma kısmında en mantıklısı ilettiğiniz mi.seçtiğim parçalarla 55bin oldu zaten. birde buna ekstra ram alman lazım 60i biraz geçecek bütçen yetiyorsa tabi 5bin daha fazladan verip 7800x3dye yükseltebilirsin ama 5060ti için 7500x3d bence fazlasıyla yetecektir.
Tamamdır, çok teşekkür ediyorum.kasa sana kalmış bütçene uygunsa Deepcool'da seçilebilir. Sıvı soğutma corsair yada msi'da alınabilir ama bence gerek yok seçtiğim kule tipi soğutucu ile aralarında max 1-2 derece oynar. kule tipi soğutucu bence sıvıya göre daha sorunsuz.
Hangisini öneriyorsunuz.5060TI 8GB Alınmaz 7500X3D için.
Bu sistemi öneririmTamamdır, çok teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hangisini öneriyorsunuz.