Sistemim nasıl, öneri?

ilanda su an ps4 takası geldi de 17 18 fala nberenm bırını bulursam cakcam dırekt

Şimdi fanı eline alıp baktığın zaman arkasında etiketli kısmı olur, fan özellikleri falan yazar, normal fanlarda hava akış yönü önden arkaya doğrudur yani etiketli kısmı sana bakıyorsa sana doğru hava üflüyor demektir. Random aldıysan fanlar reverse değildir ve şu haliyle kasa içindeki havayı bütün fanlar dışarı atacak şekilde montajlanmış diye yorumladım. Sıcaklıklara kötü etki eder. Öndeki 4 fanı söküp ters çevirip o şekilde monte etmeni öneririm. Fanların linkini falan atabilirsen kontrol edip reverse ya da değil diyebilirim.
eıkrabn kartı 50 dercelerde işlemci de 55 lerde valo ne kadar ıyı oyun bılmıyorum ama atayım anakart falan aldıgım zaman zaten acacam kasayı

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

naptın hocam nerden aldın onu
pckolik

Önce PSU'yu değiştir.
Anakartı en kötü B550-A Gaming yap. Fan ışıklarını yakmak ve kasanın içini doldurmak için.Sıvı Soğutma ve RAM ile görselliği tamamla.
Sistem bu haliyle hem güvenli olur hem de vitrinlik bir görüntüye kavuşur hocam. Güle güle kullan.
5-10k hocam beyaz psular kalitesiz aldım ilk psum daryundu sesten duramıyordum. Alternatif psu önerilerin nelerdir, ram ne denk gelirse diyom sıvı spgutma da no naem alırım 2 2500e

eıkrabn kartı 50 dercelerde işlemci de 55 lerde valo ne kadar ıyı oyun bılmıyorum ama atayım anakart falan aldıgım zaman zaten acacam kasayı

pckolik

5-10k hocam beyaz psular kalitesiz aldım ilk psum daryundu sesten duramıyordum. Alternatif psu önerilerin nelerdir, ram ne denk gelirse diyom sıvı spgutma da no naem alırım 2 2500e
Tamam öndeki fanlar reverse miş şu durumda her şey olması gerektiği gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,564
Üyeler
186,749
Son üye
cofler
Geri