Kaan™
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 452
Bilgisayar için bir öneri isteseydin öneri yapacaktım.Anker'in kulakiçi kulaklıkları çok beğeniliyor bu modelide iyidir muhtemelen.Hayır Telefon Müzik Dinleme
Bilgisayar için bir öneri isteseydin öneri yapacaktım.Anker'in kulakiçi kulaklıkları çok beğeniliyor bu modelide iyidir muhtemelen.Hayır Telefon Müzik Dinleme
Anker AlacağımAnker çok başarılı, ben kulaklığımı da hoparlorumu de Anker kullanıyorum çok memnunum. Ytda Enes var mutlaka incelemiştir onu izleyebilirsin ama Anker üzmez.
Sağol Alacam ŞimdiBilgisayar için bir öneri isteseydin öneri yapacaktım.Anker'in kulakiçi kulaklıkları çok beğeniliyor bu modelide iyidir muhtemelen.
Anc telefona bağlı olmadan bile çalışıyor sanırım benim redmi buds 6 öyle en azından.Anker Alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sağol Alacam Şimdi
Kulaklığın sağ tarafında dokunmatik alan var. Direkt Transparan mod ile normal mod arasında geçebiliyorsun. Üzerinde ANC tuşu var direkt 3 mod arasında tek tek geçebiliyorsun. Ben kullanıyorum ama EQ ayarından sonra ANC kullanmak zor olacaktır Bass'lar düşük frekansta olduğu için mikrofona kaçıyor ve patlatarak tekrar kulağa veriyor.Sende De Mi Q30 Var Birde Transparan Mod İle Anc Farkı Ne Uygulamada Anc İçin İlla Biryer Seçmemi İstiyor Transparan Modda Anc Gibi Mi ?
Uygulamaya Türkçe Geldi Mi Birde Arasındaki Farklar Ne HocamKulaklığın sağ tarafında dokunmatik alan var. Direkt Transparan mod ile normal mod arasında geçebiliyorsun. Üzerinde ANC tuşu var direkt 3 mod arasında tek tek geçebiliyorsun. Ben kullanıyorum ama EQ ayarından sonra ANC kullanmak zor olacaktır Bass'lar düşük frekansta olduğu için mikrofona kaçıyor ve patlatarak tekrar kulağa veriyor.