🔥İndirim Baseus Bowie D05 Kablosuz Kulaküstü Kulaklık 499TL

kulağı tamamen içine alıyor mu hocam? konforu nasıl? sesi nasıl? yüksek değil yazmışlar bazı yerlerde.

Alınır mı hocam var mı tecrübesi bilgisi olan
Ben aldım. Hatta alırken kulaklığa ihtiyacımız yok satmak için alınır mı diye @fenerlimühendis üyemize ayıptır söylemesi biraz çemkirmiştim. 🫢 Buradan o vesileyle özür de dileyeyim kendisinden.

Kulaklığın özellikle ses derinliği ve midleri bana çok iyi geldi. Ses yüksekliğini elimdeki qcy t13 ile kıyasladım. Belki bir tık düşük diyebilirim ama rahatsız edecek keyif kaçıracak düzeyde değil. Android uygulaması stabil çalışıyor ve uzamsal ses, kayıtlı eq ayarları gayet kullanışlı. Düşük gecikme modunu oyunlarda deneyemedim o yüzden kesin bir şey söyleyemem. Kulağı tamamen kapatıyor ve padleri oldukça rahat. Ancak uzun kullanımda padler aşırı dayanıklı olmayabilir. Kısacası bence alınabilir.

eyw reis kargo parası ödememek için ucuz ürün bakarken 20 tl ye süt köpürtücü çözdüm sağolasın
Şu süt köpürtücünün de linkini paylaşır mısın? Bana da lazım. 😀

Ben aldım. Hatta alırken kulaklığa ihtiyacımız yok satmak için alınır mı diye @fenerlimühendis üyemize ayıptır söylemesi biraz çemkirmiştim. 🫢 Buradan o vesileyle özür de dileyeyim kendisinden.

Kulaklığın özellikle ses derinliği ve midleri bana çok iyi geldi. Ses yüksekliğini elimdeki qcy t13 ile kıyasladım. Belki bir tık düşük diyebilirim ama rahatsız edecek keyif kaçıracak düzeyde değil. Android uygulaması stabil çalışıyor ve uzamsal ses, kayıtlı eq ayarları gayet kullanışlı. Düşük gecikme modunu oyunlarda deneyemedim o yüzden kesin bir şey söyleyemem. Kulağı tamamen kapatıyor ve padleri oldukça rahat. Ancak uzun kullanımda padler aşırı dayanıklı olmayabilir. Kısacası bence alınabilir.

Şu süt köpürtücünün de linkini paylaşır mısın? Bana da lazım. 😀
hocam stok bitmiş yaw ben o siparişi iptal ettim 3 tane aldım kulaklıktan yanına eklim dedim meğersem ilk siparişimde sonuncuyu ben almışım :peeposad: :peeposad:

Hepsi çok iyi fiyat kulak üstü kulaklıkta anc yazıyor fakat anc yok onu bilerek alın.
Geri kalanları da buraya atıyorum bakarsınız.

E13 Olanlarmı daha iyi yoksa 2.deki NGTW080001 olan mı

kulağı tamamen içine alıyor mu hocam? konforu nasıl? sesi nasıl? yüksek değil yazmışlar bazı yerlerde.
Evet kulağı tamamen alıyor. Kıyaslama olarak evde Cloud II ve III kullanıyorum. Sesleri çok yüksek kullanan birisi değilim. Bence ses seviyesi gayet yeterli. Ses kalitesini de beğendim. Uygulamasını kullanmadım. Chatgpt'den ekolayzır ayarı denedim yine de memnunum. Fiyatına göre bence çok iyi. %80 civarlarında gelmişti zaten. Çok fazla bitmeden tam şarj ettim. 2 gün sabah giderken müzik dinledim, 5-6 bölüm dizi izledim, dönerken de müzik dinledim. 2 gün sonunda %80 seviyesindeydi. Bence 500TL için inanılmaz bir iş çıkardı.

Geri