Lenovo Legion 5 - 5070’li en ucuz Oled laptop 75.000 TL

XanthiN'i severim ama burda çok yanlış kıyaslama yapmış ve kötü bir laptop önermiş.

Dümdüz özelliklere bakarak 5070 yerine 5070ti alın demek doğru değil. Nitro 16s legion 5 ile kıyaslanacak bir laptop değil. Legion 5 çoğu yabancı laptop kanalının s tiere a tiere koyduğu bir seri. Soğutmasından tut kasa kalitesine klavye basım mesafesinden soğutucu kanal sayısına ekranın oled oluşundan klavyenin birinde 4 bölge diğerinde 10 bölge rgb olmasına kadar legion 5 daha iyi bir laptop.

Ha bir de Nitro 16s'lerde battery drain sorunu var. Neresinden tutsam elimde kalıyor alet. 5070ti var diye alacaksınız batarya düşüyor diye performans moda alamayacaksınız alet 12gb vram'e sahip 5060'a dönecek ne diyim :D

XanthiN'i severim ama burda çok yanlış kıyaslama yapmış ve kötü bir laptop önermiş.
Doğru haklısın, ilgili modeli pek araştırmadan gönderdim. Takibi bıraktıktan sonra şimdi görüyorum ki çeşitli konularda sorun yaşayanlar olmuş. Çözülür ama bazı kişilerin başı ağrımış. 5070 / 5070 Ti arasında çok fiyat ve performans farkı var gerçekten, iki laptop arasında bu kadar az fiyat farkı varken ilgili laptobu göstermeden edemezdim. Biri elma biri armut, herkesin aklı var okuyup araştırıp bir cihazda öncelikleri ne ise ona göre karar versin. :kappa:

Lenovo Legion 5 Intel Core i7 13650HX 24GB 1TB SSD RTX5070 Freedos 15.1" WQXGA 165Hz Taşınabilir Bilgisayar 83LY00CJTR

1000 tl kuponla 75. Bonusa vs 3 taksit. 2025 model, 15 inç ekran. Tek düşündüren şey işlemcisi eski olduğu için pil performansı güç tüketimi yüzünden biraz zayıf olabilir. Bu fiyata Oled yok. Bütçemi zorlayıp alsam mı bilemedim belki faydalanan olur.

Garanti karta 1000 tl + 100 (garantipayle +50 daha) = 1150 bonus gelir.
Ben bunu aldım, çıkmayan sorun kalmadı

Merhabalar Legion 5 aldım bende 5070 , bunların boşta ve yükte sıcaklık değerleri kaç olmalı, , yükte 70-78 arası ekran kartı bazen 90 i görüyor, işlemci de 50-60 arası boş yükte 70-80 arası onda arada 90 i görüyor. Sizce değerler nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunu aldım, çıkmayan sorun kalmadı
Ben de aldım hocam ne gibi sorunlar çıktı sende?

Merhabalar Legion 5 aldım bende 5070 , bunların boşta ve yükte sıcaklık değerleri kaç olmalı, , yükte 70-78 arası ekran kartı bazen 90 i görüyor, işlemci de 50-60 arası boş yükte 70-80 arası onda arada 90 i görüyor. Sizce değerler nasıl

gpu 87yi geçemez zaten hocam 90 nasıl görüyor? cpu için normal değerler.

Stand denediniz mi?

Hocam win10 yükledim ekran tüplğ televizyon gibiydi, sonra ein11 yükledim kasmalar takılmalar oldu, herşeyi düzelttim derken kendi kendine kapanmaya falan başladı iade ettim ben de

Hocam win10 yükledim ekran tüplğ televizyon gibiydi, sonra ein11 yükledim kasmalar takılmalar oldu, herşeyi düzelttim derken kendi kendine kapanmaya falan başladı iade ettim ben de
Win 10 devri biteli çok oldu. Kapanması driverlarla ilgili bir sorundan kaynaklanıyor olabilir.

Geri