❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

hala indirime giriyor mu valla alabilirsem efsane olur ünide baya lazım şuanda defter işi zor

Valla pad 8 cikar 1 2 ay icinde ondan boyle yapıyolar sanrm. Zaten her halükarda düşer fiyatı oralara 😅 ben almakla ugrasmicam o yüzden artik

Muhtemelen 3-4 saat sonra 3 adet stok eklenebilir. 2 adet Pazarama ve 1 adet Amazon olacak şekilde. 18.00 dan sonra her 5 dakikada bir kontrol edin. 19.30-19.45 - 20.00 - 20.15 gibi ekleyebilirler. Daha erken de olabilir. Trendyol 11 ve 12 sinde yeterince satıldı oraya yeni stok gelmiyor. N11, Pazarama ve Amazona stok geliyor. Bu arada gri ve mavi renklerin stoğu bitmiş gibi sadece yeşil renk stoklara ekleniyor.

Alıpta fiyat farklı ile satmak isteyen arkadaşlar ben alabiliirm

Valla pad 8 cikar 1 2 ay icinde ondan boyle yapıyolar sanrm. Zaten her halükarda düşer fiyatı oralara 😅 ben almakla ugrasmicam o yüzden artik
Pad 7 Mart ayında satışa sunuldu. Pad 8 Şubat sonu Mart başı gibi gelir diye düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi erken gelme ihtimali de olabilir. Pad 7 den Pad 8 e işlemci dışında fazla bir geliştirme yok. Pad 7 klavye hediyesi ile ilk başta16K dan çıktı. Pad 8'in muhtemel çıkış fiyatı 18-20K.
Pad 7 Kasım ayında bile 12.399 TL altında bir fiyata düşmedi. Teknosa nakite sıkışmış gibi muhtemelen kârsız ya da minimum kâr ile satıyor olabilir. Diğer satıcıların kazancından kısacağını hiç düşünmüyorum. Pad 7 12-13K civarında satışa devam eder. Yeni ürün çıktı diye fiyatı 10K'nın altına düşmez.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,414
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri