samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 670
500 fazla vermem elbet denk gelir yineNeden reis , diğer yerlere göre ucuz yine.
500 fazla vermem elbet denk gelir yineNeden reis , diğer yerlere göre ucuz yine.
n11'de 9329 tl ye eklendi stok da aldım ben 9329TL ama.hala indirime giriyor mu valla alabilirsem efsane olur ünide baya lazım şuanda defter işi zor
Bol şans500 fazla vermem elbet denk gelir yine
Giriyor n11de ama birinin sepetinde ondan dolayı aldırmıyorhala indirime giriyor mu valla alabilirsem efsane olur ünide baya lazım şuanda defter işi zor
Sabahtandır sepete eklemeye çalışıyorum stok yok yazıyor n11 de siz ne zaman aldınızn11'de 9329 tl ye eklendi stok da aldım ben 9329TL ama.
16.45 gibi bitti stok herhalde.Sabahtandır sepete eklemeye çalışıyorum stok yok yazıyor n11 de siz ne zaman aldınız
16:43 de aldım ben reis. 9329 tl yeSabahtandır sepete eklemeye çalışıyorum stok yok yazıyor n11 de siz ne zaman aldınız
Sahibinden letgo dolmaay başladı bakabilirsin hatta eline ulaşanlar bile varAlıpta fiyat farklı ile satmak isteyen arkadaşlar ben alabiliirm
Pad 7 Mart ayında satışa sunuldu. Pad 8 Şubat sonu Mart başı gibi gelir diye düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi erken gelme ihtimali de olabilir. Pad 7 den Pad 8 e işlemci dışında fazla bir geliştirme yok. Pad 7 klavye hediyesi ile ilk başta16K dan çıktı. Pad 8'in muhtemel çıkış fiyatı 18-20K.Valla pad 8 cikar 1 2 ay icinde ondan boyle yapıyolar sanrm. Zaten her halükarda düşer fiyatı oralaraben almakla ugrasmicam o yüzden artik