- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 15,686
Olm ne gülüyonuz maksat forumdakilerin işi görülsün ajshhsjajsSilindi
Olm ne gülüyonuz maksat forumdakilerin işi görülsün ajshhsjajsSilindi
Başka forumda konusu yok zaten burdakiler alıyorOlm ne gülüyonuz maksat forumdakilerin işi görülsün ajshhsjajs
Oluyorsa ben alayım hocam sizdenOlm ne gülüyonuz maksat forumdakilerin işi görülsün ajshhsjajs
Neden reis , diğer yerlere göre ucuz yine.N11 den almam almışken ya 8800e alırım ya hiç almam
Ben kendi aldığım için yazdım, n11 destek talebi açtı nası sonuçlanır bilmem, isim vs değişmez zaten sanmıyorumOluyorsa ben alayım hocam sizdenama TC felanda değişiyor ise oda anca üniversite vergi indiriminden yararlanmayı planlıyorum onla
Ben bıraktım hocam ihtiyacı olan alsın diye normalde alacaktım fakat çok fazla öğrenci arkadaş kovalıyormuş onu fark ettimStok bitti dedikten sonra birkaç kere denedim ve alabildim. Sepetteki ürünü salan arkadaş kimse teşekkürler
Az önce gene yetişemedim derslerim için istiyorum bir türlü denk getiremedim sizin gibi insanlardan Allah razı olsun hocam iyi ki varsınızBen bıraktım hocam ihtiyacı olan alsın diye normalde alacaktım fakat çok fazla öğrenci arkadaş kovalıyormuş onu fark ettim
Benim kovaladigim inadına hocam birazBen bıraktım hocam ihtiyacı olan alsın diye normalde alacaktım fakat çok fazla öğrenci arkadaş kovalıyormuş onu fark ettim
İnşallah hep stoğu elimden almaya devam edersiniz hocam valla yoksa inat ettim benAz önce gene yetişemedim derslerim için istiyorum bir türlü denk getiremedim sizin gibi insanlardan Allah razı olsun hocam iyi ki varsınız
Hocam inşallah bitane denk getirirsem çok mutlu olurum denicem o yüzden saolunBenim kovaladigim inadına hocam birazdünde 4 kere elimden kaçtı almazsam sinir krizine giricem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnşallah hep stoğu elimden almaya devam edersiniz hocam valla yoksa inat ettim ben![]()
Stok bitti dedikten sonra birkaç kere denedim ve alabildim. Sepetteki ürünü salan arkadaş kimse teşekkürler
Valla b@@ olmasına ragmen guvenemedim aldım axxese 6 taksit diğer karta trendyoldan ardaşa almaya çaljşacağım yoksa yine n11den aşacağım bu devirds 530 tl zarar hicbirsey bence stok tamamen bitme ihtimali var 530 tl için girilecek risk değilN11 de 9329'a satıldı yine de alınmaz mı ?