❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Oluyorsa ben alayım hocam sizden 😂 ama TC felanda değişiyor ise oda anca üniversite vergi indiriminden yararlanmayı planlıyorum onla
Ben kendi aldığım için yazdım, n11 destek talebi açtı nası sonuçlanır bilmem, isim vs değişmez zaten sanmıyorum

Stok bitti dedikten sonra birkaç kere denedim ve alabildim. Sepetteki ürünü salan arkadaş kimse teşekkürler
Ben bıraktım hocam ihtiyacı olan alsın diye normalde alacaktım fakat çok fazla öğrenci arkadaş kovalıyormuş onu fark ettim

• Beğen
Reaksiyonlar: n4pz
Ben bıraktım hocam ihtiyacı olan alsın diye normalde alacaktım fakat çok fazla öğrenci arkadaş kovalıyormuş onu fark ettim
Az önce gene yetişemedim derslerim için istiyorum bir türlü denk getiremedim sizin gibi insanlardan Allah razı olsun hocam iyi ki varsınız

Benim kovaladigim inadına hocam biraz 😂 dünde 4 kere elimden kaçtı almazsam sinir krizine giricem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce gene yetişemedim derslerim için istiyorum bir türlü denk getiremedim sizin gibi insanlardan Allah razı olsun hocam iyi ki varsınız
İnşallah hep stoğu elimden almaya devam edersiniz hocam valla yoksa inat ettim ben 😂

Benim kovaladigim inadına hocam biraz 😂 dünde 4 kere elimden kaçtı almazsam sinir krizine giricem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah hep stoğu elimden almaya devam edersiniz hocam valla yoksa inat ettim ben 😂
Hocam inşallah bitane denk getirirsem çok mutlu olurum denicem o yüzden saolun

N11 de 9329'a satıldı yine de alınmaz mı ?

Stok bitti dedikten sonra birkaç kere denedim ve alabildim. Sepetteki ürünü salan arkadaş kimse teşekkürler

N11 de 9329'a satıldı yine de alınmaz mı ?
Valla b@@ olmasına ragmen guvenemedim aldım axxese 6 taksit diğer karta trendyoldan ardaşa almaya çaljşacağım yoksa yine n11den aşacağım bu devirds 530 tl zarar hicbirsey bence stok tamamen bitme ihtimali var 530 tl için girilecek risk değil

Vay be 1.5 ay önce tablet arıyordum indirimde 6800 e redmi pad 2 almıştım xioami pad 7 bu fiyatlara bedava

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri