Onurology 80+ Katılım 3 Ekim 2022 Mesajlar 406 Reaksiyon skoru 139 13 Aralık 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, Hogwarts Legacy için güvenilir Türkçe yama nerden indirebillirim? Ve Türkçe yamayı kurmam için bir rehber video var mı?
Arkadaşlar merhaba, Hogwarts Legacy için güvenilir Türkçe yama nerden indirebillirim? Ve Türkçe yamayı kurmam için bir rehber video var mı?
C Cerade 80+ Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 375 Reaksiyon skoru 137 13 Aralık 2025 #2 El çevirisi yama sadece Anonymous'ta var. O da paralı. Makine çevirisi de olur diyorsanız bu var. Hogwarts Legacy Türkçe Yama | Calypso Çeviri www.calypsoceviri.com
El çevirisi yama sadece Anonymous'ta var. O da paralı. Makine çevirisi de olur diyorsanız bu var. Hogwarts Legacy Türkçe Yama | Calypso Çeviri www.calypsoceviri.com
M mustafabayrak 80+ Bronze Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 669 Reaksiyon skoru 141 13 Aralık 2025 #3 Cerade yazmış: El çevirisi yama sadece Anonymous'ta var. O da paralı. Makine çevirisi de olur diyorsanız bu var. Hogwarts Legacy Türkçe Yama | Calypso Çeviri www.calypsoceviri.com Devamı için tıklayın... hata varmı bunda güncel mi
Cerade yazmış: El çevirisi yama sadece Anonymous'ta var. O da paralı. Makine çevirisi de olur diyorsanız bu var. Hogwarts Legacy Türkçe Yama | Calypso Çeviri www.calypsoceviri.com Devamı için tıklayın... hata varmı bunda güncel mi
B barista 80+ Katılım 10 Temmuz 2025 Mesajlar 261 Reaksiyon skoru 69 13 Aralık 2025 #4 Arkadaşın attığını dünden beri kullanıyorum gayet yeterli geldi bana çeviriler
C Cerade 80+ Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 375 Reaksiyon skoru 137 13 Aralık 2025 #5 mustafabayrak yazmış: hata varmı bunda güncel mi Devamı için tıklayın... Ben Anonymous yamasıyla oynadım. Bu yamayla ilgili bilgim yok maalesef.
mustafabayrak yazmış: hata varmı bunda güncel mi Devamı için tıklayın... Ben Anonymous yamasıyla oynadım. Bu yamayla ilgili bilgim yok maalesef.