Yardım Ryzen 5 7500 f sıvı soğutma önerisi

Gagafa

80+
Reaksiyon skoru
93
Selam arkadaşlar en fazla bütçem 4 k işlemcim ryzen 5 7500 f sıvı soğutma bakıyorum beyaz olmasına dikkat ediyorum kasa 360 mm destekliyor 4 k ya f/p parasının hakkını veren bir soğutma arıyorum yoksa çok kaliteli 240 mm de olur ama 360 mm olursa öncelik daha iyi olur almışken bu fiyata en f/p almak istiyorum uzun süre değiştirmeyeceğimm önerileriniz ve bana yardımcı olursanız sevinirim bayadır araştırıyorum

Selam arkadaşlar en fazla bütçem 4 k işlemcim ryzen 5 7500 f sıvı soğutma bakıyorum beyaz olmasına dikkat ediyorum kasa 360 mm destekliyor 4 k ya f/p parasının hakkını veren bir soğutma arıyorum yoksa çok kaliteli 240 mm de olur ama 360 mm olursa öncelik daha iyi olur almışken bu fiyata en f/p almak istiyorum uzun süre değiştirmeyeceğimm önerileriniz ve bana yardımcı olursanız sevinirim bayadır araştırıyorum
bu işlemciye sıvı soğutma gerek yok 4K az para değil değmez sıvı soğutma almaya başka bileşenini yükselt daha iyi yatırım olur

bu işlemciye sıvı soğutma gerek yok 4K az para değil değmez sıvı soğutma almaya başka bileşenini yükselt daha iyi yatırım olur
Hocam kasayı tamamladım monitöre 10 k ayırdım zaten ekipman parasıda hazır napmam gerek ne alayım soğutucu hocam

çift fan çift kule thermalright soğutucu ile ağır yükte 65'i geçmiyor. sıvı soğutma gereksiz.

çift fan çift kule thermalright soğutucu ile ağır yükte 65'i geçmiyor. sıvı soğutma gereksiz.
Estetik olarak almak istiyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutma önerebilirmisin hocam

6 bakırlı 120mm fanlı soğutucu işini görür. Kendim termalthak peerles asasin de kullanıyorum 60 derece üstü görmedim daha.
Sıvı soğutma olarak ne öner bilirsin hocam

7500f için sıvı soğutma gereksiz diyenlere bakma leş gibi ısınan bir işlemci. Bütçen varsa sıvı soğutma al. Görünüşe önem veriyorsan kule tipi soğutucular çok çirkin üstelik. Thermalright Frozen Warframe bakabilirsin senin bütçende 240’lık modeli vardır muhtemelen.

7500f için sıvı soğutma gereksiz diyenlere bakma leş gibi ısınan bir işlemci. Bütçen varsa sıvı soğutma al. Görünüşe önem veriyorsan kule tipi soğutucular çok çirkin üstelik. Thermalright Frozen Warframe bakabilirsin senin bütçende 240’lık modeli vardır muhtemelen.
Bilgilendirdiğün için çok teşekkür ederim hocam evet dediğimiz gibi estetiğe önem veriyorum hocam dediğiniz model bütçeme uygun var hocam bu 4 k ya en iyi beyaz sıvı soğutma bu mudur daha iyisi var mıdır hocam

Estetik olarak almak istiyorum hocam

Sıvı soğutma önerebilirmisin hocam

Sıvı soğutma olarak ne öner bilirsin hocam

Nasıl bir Soğutucu hocam kronikliği herhangi bir problemi var mıdır kullandızınmı hocam

7500F mi leş gibi ısınan işlemci? Curve Optimizer all core -30 verdim üstüne +200MHz verdim Cinebench R23 testinde 68 derece görüyor maks. Soğutucum da çift kule hava soğutucu.

Nasıl bir Soğutucu hocam kronikliği herhangi bir problemi var mıdır kullandızınmı hocam
Senin bütçeye göre alınabilecek en iyi sıvı soğutucu bu. Bunu kullanmadım ama Tayvan markası bu bizim ülkeye yeni yeni giriyor ürünleri. Gayet kaliteli tüm ürünleri. 6 sene garantisi var yazıyor kendi sitesinde. Yeni çıkmış ama baya inceleme var hakkında. 9700x'i cinebench testinde 68.4 derece tutmuş gayet iyi.

Geri