Reis yakalarsan haber eder misin sana zahmetArkadaşlar evde boş boş dururken canım sıkıldı uğraşayım dedim yakalarsam şayet fatura fiyatından gruptaki öğrenci arkadaşlara yardım olmaya çalışıcam
Alıntıyı görüntüle
Hocam düşerse ve haber verirseniz sevinirim cidden o kadar uğraştım ve yetişmedi bir türlü ders çalışmak zor oluyor tablet olmadan kitapların fiyatı da belliArkadaşlar evde boş boş dururken canım sıkıldı uğraşayım dedim yakalarsam şayet fatura fiyatından gruptaki öğrenci arkadaşlara yardım olmaya çalışıcam
Alıntıyı görüntüle
Deme gitsin 3. Revizem oldu kodu şu arkadaşa da alaydım bırakcam kına geldiTablet forumdakileri yazılımcı yapacak![]()
Dün ve bugün durmadan F5 çektim. 2-3 saat F5 çekmişimdir. Bugün en son her şeyi kapatacakken dedim Amazona son kez F5 çekip öyle kapatayım dedim. Tam o an stok gelmiş. Öyle aldım valla.Deme gitsin 3. Revizem oldu kodu şu arkadaşa da alaydım bırakcam kına geldi
Saat kaçta aldınızDün ve bugün durmadan F5 çektim. 2-3 saat F5 çekmişimdir. Bugün en son her şeyi kapatacakken dedim Amazona son kez F5 çekip öyle kapatayım dedim. Tam o an stok gelmiş. Öyle aldım valla.
16:09 ya da 16:10 da aldım.Saat kaçta aldınız