- Reaksiyon skoru
- 19
Osmanlı sömürgeci mi?Osmanlının sömürgeci olmadığını iddia edenlerin beyanı mı bu
Osmanlı sömürgeci mi?Osmanlının sömürgeci olmadığını iddia edenlerin beyanı mı bu
Çok teşekkür, böyle bir şey arıyorduk. Yeni yılda renkli süsler ve led ışık biraz olsun keyiflendirir.
Satici hepsiburada
Offf ya bi bitmediniz şuan dünyada afganistan suudi arabistan falan olsun hiçbir ülke şeriatla yönetilmiyor kendi kurallarını koymuşlar afganistandaki irandaki hükümlerle Kuranı kerimin bir alakası bile yok
Kurtarmak ne alaka ne kadar boş birisin. Ben batı özentisi olmayın diyorum sen ise direkt araplara getiriyorsun konuyu. Şartlanmak böyle bir şey işte, okuduğunu anlamak yerine ezbere yorum yapıyorsun. Neyse daha cevap vermeyeceğim sana, istediğini yap gerçekten sana cevap vermem bile zaman kaybı benim için.Özgür la bu ülke isteyen istediğini kutlar? Batı sevdası diyor sanane la senmi kurtcan ülkeyi batıya özenmekmiş sizinkilere araplara özendide ne oldu çöktü gitti.
Hiçbirşey bilmeyip üfürmeyenlerin beyanı, sizin dışınızda iddia eden yok ki çıkıp birisi olmadığını iddia etsin. Bazen bazı insanları muhatap almak kişinin kendine yaptığı hakaret o kadar şey yazdım sadece üfürmek istediği şeyi muhatap alıp konuyu başka yere çekmeye çalışıyor tam komedi. Utanmasa oturup avrupa afrikaya gidip güller ile insanları karşıladı diyeceksiniz.Osmanlının sömürgeci olmadığını iddia edenlerin beyanı mı bu
Offf ya bi bitmediniz şuan dünyada afganistan suudi arabistan falan olsun hiçbir ülke şeriatla yönetilmiyor kendi kurallarını koymuşlar afganistandaki irandaki hükümlerle Kuranı kerimin bir alakası bile yok
Çam ağacı kes 20 tl süs al miss
Satici hepsiburada
Osmanlı sömürgeci mi?
Tamam arap süslüman sana ödül takacaklarKurtarmak ne alaka ne kadar boş birisin. Ben batı özentisi olmayın diyorum sen ise direkt araplara getiriyorsun konuyu. Şartlanmak böyle bir şey işte, okuduğunu anlamak yerine ezbere yorum yapıyorsun. Neyse daha cevap vermeyeceğim sana, istediğini yap gerçekten sana cevap vermem bile zaman kaybı benim için.
Bir insana sinirlendiğin için dinime neden kötü bir ithamda bulundun? Batının geleneğini alıyorsun medeniyetini ve saygısını neden almıyorsun. Ben Türküm ve Müslümanım sen istersen başka dinden ve ırktan ol ben senin yaptıkların yüzünden dinini yargılamam dinsizde ol beni alakadar etmez ama dinime karşı kötü bir kelime kullanman beni rahatsız etti.Tamam arap süslüman sana ödül takacaklar
Sabahtan beri sıvazladıkların sana ne takıyor? Sen adamın dinine hakaret edeceksin, sonra cevabını alınca ağzından salya aka aka ortalıkta gezeceksin. Müslüman diye adama arap diyorsun sabahtan beri emcüklemekten bi al oldunuz. Fukara aklınızla ahkam kesmeyin.Tamam arap süslüman sana ödül takacaklar