Çözüldü✓ Ekran kartım vermesi gerektiği fpsden çok daha az fps veriyor

bottleneck sadece bir parça ile alakalı olmaz. sisteminizdeki herhangi bi parça bottleneck atıyo olabilir. Psu gücü yetmez az enerji verir limitler. Ramler azdır ramler limitler fps kaybı verir. hatta fazla abartı örnek olcak ama SSD kötüyse bile bir kaç fps kaybı yaşanabilir.
1765668078319.webp

Psu nuz kaç W? çok yüksek ihtimal Ramleriniz 16gb ve 1440pde yeterli gelmiyor. 1080pde oyun oynamayı deneyin. eğer takılmalar ve anlık donmalar azalıraa bir tane 16gb ram almanız gerekebilir.
750w
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu nuz kaç W? çok yüksek ihtimal Ramleriniz 16gb ve 1440pde yeterli gelmiyor. 1080pde oyun oynamayı deneyin. eğer takılmalar ve anlık donmalar azalıraa bir tane 16gb ram almanız gerekebilir.
drop sadece green hellde yiyorum rdrde olmuyor mesela

750w

drop sadece green hellde yiyorum rdrde olmuyor mesela
green hell optimisazyon problemi olabilir. tahminimce probleminiz ramden kaynaklı hocam. 1080p de gerekli değerleri alıp takılmalar azalıyosa ram almanız gerek onu söyleyebilirim en azından.

green hell optimisazyon problemi olabilir. tahminimce probleminiz ramden kaynaklı hocam. 1080p de gerekli değerleri alıp takılmalar azalıyosa ram almanız gerek onu söyleyebilirim en azından.
1765668382500.webp

2400 mhz normal mi

forza 5 de 2k ve 1080p fpslerimi soyleyeceğim test edip ve drop varmı diye balkacağım

6000 mhz benim ramler

am5 hocam
a bi dk. o zaman normal değil. 2400mhz olmamalı. üstüne şuan farkediyorum ramleriniz CL40 gecikme değerine sahip ve yüksek değer ddr5 için. rami yanlış slota takmış olma imkaniniz ne?

hocam obur slot kırık sağda takılı cl36 ramim corsair versagence
hocam sağdaki slot 2. slot diye geçiyor 2 slot anakartta. en soldaki yani işlemciye yakın olan slot 1. slot oluyor. sizdeki rami şuan 2. slot algılayıp 1. slot boş kalınca kısmış direk kendini. eğer slot kırıksa yeni anakart almanız gerekebilir.

hocam sağdaki slot 2. slot diye geçiyor 2 slot anakartta. en soldaki yani işlemciye yakın olan slot 1. slot oluyor. sizdeki rami şuan 2. slot algılayıp 1. slot boş kalınca kısmış direk kendini. eğer slot kırıksa yeni anakart almanız gerekebilir.
ramden kaynaklı neden olsunki

32 iken de aynıydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,778
Üyeler
188,823
Son üye
Rookie17
Geri