🔥İndirim 6'lı bebek yoda hediyelik eşya masa süsü 413₺🔥

Yine de çoğu ürün de düşük fiyat. İhtiyacım oldukça alıyorum.
Neler var merak ettim açıkçası, ama yine de sağolsunlar zamanında ucuz klavye aldım yedekte duruyor bir de bedava ürün veriyorlar 1 gaming klavye 1 gaming kablosuz mouse aldım yeter bile.

Neler var merak ettim açıkçası, ama yine de sağolsunlar zamanında ucuz klavye aldım yedekte duruyor bir de bedava ürün veriyorlar 1 gaming klavye 1 gaming kablosuz mouse aldım yeter bile.
Türkiye fiyatı bazında dedim , örneğin dron aksesuarları var burda 4 katı fiyat

baktım şuanki liste buymuş

• oyuncaklar
  • elektrikli ürünler (kulaklık, şarj aleti, küçük ev aletleri vb.)
  • elektronik ürünler
  • telsiz ve kablosuz cihazlar
  • kişisel koruyucu ürünler (kask, maske, koruyucu gözlük vb.)
  • gazlı cihazlar (ocak, şofben vb.)
  • makineler ve motorlu aletler
  • yapı ve inşaat malzemeleri
  • basınçlı ürünler (tüp, basınçlı kaplar)
  • patlayıcı ve piroteknik ürünler (havai fişek vb.)
  • ölçü ve tartı aletleri
  • deniz araçları ve ekipmanları
  • enerjiyle çalışan ve çevreye etkisi olan ürünler
Şarj aletinden ne istediler. Alayı saçma da şarj aleti uyguna iyi oluyordu :(

zeka seviyen afganistan mı senin? çinden geldi evinde patladı bina yandı ne olacak? kontrol lazım o elektrikli ürünü üreten firmanın senin ülkende benim markam bu benim ürünüm bu demesi lazım
Yandaş firmaların beş liraya Çin'den getirtip vergi bile ödemeden 10 kat kâr marjı ile sattığı elektronik ürünler okey ama benim ışıklı tırnak makasım bireysel gelince bina patladi öyle mi? Gorende çinden araba aküsü getirttik sanacak.

zeka seviyen afganistan mı senin? çinden geldi evinde patladı bina yandı ne olacak? kontrol lazım o elektrikli ürünü üreten firmanın senin ülkende benim markam bu benim ürünüm bu demesi lazım
Sanki bu ülkede kontrol var, bina yanmış firma bu benim markam diyecekmiş. Otel yandı ne oldu? Depremde yıkılan binaların müteahhitlerinden kaç tane tutuklu var? Bomboş yorum yapmışsın. Alan adam düşünsün yanıp yanmayacağını yasak gelmesinin amacı o değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,653
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri