25.000 TL RTX 4060 full sistem alınır mı?

IKaanI

80+
Reaksiyon skoru
1
2. el olarak alacağım. Satıcı acil nakit ihtiyacı olduğunu belirtmiş, güncel olarak kullanacağım ama yakın zamanda tekrar satabilirim. 25.000TL'ye anlaştım. Sizce almak mantıklı mı?

• ASUS RTX 4060 8 GB.
  • Ryzen 5 5600.
  • ASUS A520M-K
  • 16 GB RAM.
  • 1 TB SSD.
  • 750W PSU.
  • Orta seviye MSI klavye ve mouse.
  • Monitör: Gamepower V30 32" 240Hz 2K.

İlanı atabilir misin?Bana pahalı geldi.

İlan değil bir arkadaşın tanıdığından alacağım monitör olmadan 19.000 TL

monitörün ederi zaten en az 10 k, alınır. ama kazıklanma dikkat et

Satıcı bir hanımefendi ve acil nakit ihtiyaçtan sattığını söyledi evine gidip gerekli testleri yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayarı kısa bir süre kullanıp tekrar satadabilirim karlı bir alışveriş olur mu?

Satıcı bir hanımefendi ve acil nakit ihtiyaçtan sattığını söyledi evine gidip gerekli testleri yapacağım.

Bilgisayarı kısa bir süre kullanıp tekrar satadabilirim karlı bir alışveriş olur mu?
ram fiyatlarını düşünürsek zarar edeceğini düşünmem. ama enflasyon faktörü de var. kısa vade kar uzun vade zarar olur bence

Ederinde alıyorsun, üstüne koymaz ama zarar da ettirmez.
25e alınır.

o zaman monitörsün 19k almak mı daha mantıklı yoksa monitörle 25k mı diye sorayım.

bi bana mı ucuz geldi? monitör dahil değil mi

internette baktım şimdi 21 k ya sahibindende var. satacağı 20 k. sen 1 k daha uyguna alıyorsun mantıken

bi bana mı ucuz geldi? monitör dahil değil mi
aslında en pahalı parça monitör :D

32 inch 2 k monitörler 13 k dan başlıyor

İşte o sebeple ikisinin beraber 25k ya almak mantıklı geliyor çünkü monitörü 9-10k dan satarsam bilgisayar 15-16k ya gelmiş oluyor.

internette baktım şimdi 21 k ya sahibindende var. satacağı 20 k. sen 1 k daha uyguna alıyorsun mantıken

aslında en pahalı parça monitör :D

32 inch 2 k monitörler 13 k dan başlıyor
Yok yani fiyata monitör dahil mi anlamında sordum

Geri