Arkadaşlar facebook hesabıma girilmiş günlerce reklam yapılmış şimdi gördüm para kullanılmış yardım fikir verin

Reaksiyon skoru
179
hesaba girmiş toplamda 300 dolara yakın bilmediğim tanımadığım bir kartla bir sayfanın sanırım k..mar emin değilim reklamını yapmış 8 10 gündür yapmış daha eskilerin fiyatları daha az ne yapmalıyım bilgi verin
ben yapmadım yapılan sayfayıda bulamıyorum bu geçmiş dışında sanırım çin çoğu şey çince falan yazıyor ilk işim bilgisayara anti virüs indirmek oldu şimdi facebook şifresini falan değişeceğim
polise gitmeli miyim başıma bir şey gelir mi daha önce böyle şeylerle uğraşmadım

1765645689585.webp

1765645545296.webp

1765646140895.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne yapmam lazım

1765646548913.webp

1765647059816.webp

Son düzenleme:
Hesabı sil bence fazla uğraşma
ya kanka psikolojimi bozdu resmen bi ton banka borcu ödemekle uğraşıyorum zaten başıma böyle bişe gelirse hepten sinir stres sahibi olurum savcılığa falan gitmeli miyim sence reklam hesabında ne yapmam lazım reklam hesabına 40 dolarda para borcu bırakmış şerefsizler buldum reklam hesabına bağlanan bu sanırım :
1765650151868.webp

Hesabı sil bence fazla uğraşma
reklamlar falan sırf ingilizce yapan kişide çinden bağlanıyor galiba ama kart umarım yurt içi değildir ya

Gideceksin karakola durumu bildireceksin. Senin yapacağın bir şey yok.

pazartesi savcılığa gideceğim o zaman abi benim adıma herhangi bir sorun oluşturur mu bu abi? sence

Sanmıyorum. Harcanan paralara ve girişlere falan bakarlar. Senlik bir durum olmaz. Savcılık değil de ilk önce karakola git ne yapman gerektiğini öğren. Bilişim suçlarına yönlendirebilirler seni. Eğer derlerse ki savcılığa gitmen gerekiyor, o zaman gidersin.

@CaptainSpark Buraya attığın resimlerin renkli fotokopilerini de çektir daha rahat anlatırsın.

Son düzenleme:
Sanmıyorum. Harcanan paralara ve girişlere falan bakarlar. Senlik bir durum olmaz. Savcılık değil de ilk önce karakola git ne yapman gerektiğini öğren. Bilişim suçlarına yönlendirebilirler seni. Eğer derlerse ki savcılığa gitmen gerekiyor, o zaman gidersin.

@CaptainSpark Buraya attığın resimlerin renkli fotokopilerini de çektir daha rahat anlatırsın.
facebook destek ekibiyle konuştum dosya hazırlayıp desteğe gönderdiler ve bazı tavsiyelerde bulundular yasal olarak endişelenmenize gerek yok dedi açıkca hesabınızın sizden izinsiz yetkilendirildiği görülüyor dediler

heralde bu pi*ler cookiesler üzerinden giriş yapıyorlar ben öyle bir kanıya vardım çok inceleme yaptım başka bir yol görünmedi defalarca taramada yaptım sitelere dikkat etmek lazım artık brave gizli moddan başka tarayıcı kullanırsam ne olayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,422
Üyeler
187,042
Son üye
akinkoglu
Geri