Kahve Deneme Seti senenin en dibinde

Reaksiyon skoru
30
Addis Ababa Coffee Coffee 6x100 Dünya Kahveleri Çekirdek Kahve Seti

%10 HepsiPara iadesiyle 306 TL.

Adet 51 TL

Bu markanın kahveleri diğer markalara göre zaten çok fiyat/performans kalıyordu, üstüne ek indirim de yapmışlar. Deneme seti alınıp sevilen çeşitten devam edilir.

IMG_4595.webp

IMG_4593.webp

Çekirdek kahvem bitmişti . Kilosu 1500 lira olunca almadım. Bunu gördüm 250 Tl puan vardı aldım bakalım deneyelim.

Premium üyeleri cashback kazanıyor bazı ürünlerde. Bu üründe de %10 iade var HepsiPara olarak yatıyor her üründe kullanabiliyorsunuz.

Premium üyeleri cashback kazanıyor bazı ürünlerde. Bu üründe de %10 iade var HepsiPara olarak yatıyor her üründe kullanabiliyorsunuz.
Premium satın alıp alışveriş yaptım. Cashback kullanma süresi 2 hafta kadar tanımlamışlar bu saçma olmuş. Ama kampanya muazzam teşekkürler hocam.

Americano seven varsa Lemmu çok övülmüş bilginiz olsun. Yani espresso bazında lemmu daha revaçta gibi.

Addis Ababanın çekirdeklerini çıktığı dönemden beri kullanıyorum. Fiyat performans açısından güzel tabi tüm çeşitlerini denemedim ama şansıma aldığım modellerin hepsi lezzetli çıktı.

Afiyet olsun şimdiden, ilk ay Premium 1 TL zTen normal ücreti de 75 TL. Ayda bir siparişle bile kargo ücreti amorti olmuş oluyor her kargo ücretsiz olduğu için. Üstüne HBO MAX, cashback avantajları vs saymıyorum. Ülkede Prime üyeliğiyle birlikte en avantajlı şeylerden biri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,628
Üyeler
186,357
Son üye
Bünyamin001
Geri