arda505
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Xg27acmg edge lit ips, o fiyatı hak etmez.Çok garip bi piyasa hocam. 1 ay sürem var galiba biraz daha deneyimlicem xiaomiyi. Çok zor karar vermesi
Xg27acmg edge lit ips, o fiyatı hak etmez.Çok garip bi piyasa hocam. 1 ay sürem var galiba biraz daha deneyimlicem xiaomiyi. Çok zor karar vermesi
Aldığım fiyat 10k hocam amaXg27acmg edge lit ips, o fiyatı hak etmez.
Nereden nereye gözümde canlanır koskoca maziAldığım fiyat 10k hocam amaO yüzden bu kararsızlık. Amazon depodan aldım. 1 adet ölü piksel var siyahta belli oluyor.
Tr simülasyonu hocam çok şaşırmamak lazımNereden nereye gözümde canlanır koskoca mazi2020 de edge lit hızlı va yı samsung c27g75t modelini 5 bin küsurata almıştım.
QHD Edge lit ips o zamanlar 3 bin civarına bulunuyordu, misal dell s2721dgfa modeli 2021 de satıldığında.
bu monitör şuan iyi mi kötü mü anlamadımTr simülasyonu hocam çok şaşırmamak lazım![]()
İki gündür reddit başta olmak üzere yabancı forumlardan monitörün detaylarını araştırıyorum hocam.bu monitör şuan iyi mi kötü mü anlamadım
ben de şuan samsung oled var 240 hz satıp buna geçmeyi düşünüyorum açıkcasıİki gündür reddit başta olmak üzere yabancı forumlardan monitörün detaylarını araştırıyorum hocam.
Monitör / HDR konusunda tecrübesi olmayanlar
Ayarlarla uğraşmak istemeyenler
OSD’ye sık girip ayar değiştirenler
Birden fazla giriş (PC + konsol vb.) kullananlar
kullanımı zor ve can sıkıcı oluyor.
Mini-LED, HDR, renk alanı farklarını bilen
Olumsuz yönlerini anlayıp doğru kullanan
Ayar yapmaktan çekinmeyen kullanıcılar için fiyatına göre çok iyi, güçlü bir ürün.
Oled ile ilgili bir sorunun mu var?ben de şuan samsung oled var 240 hz satıp buna geçmeyi düşünüyorum açıkcası
hayır endişem var yanacak korkusu ile miniled alayım diyorumOled ile ilgili bir sorunun mu var?
Oled keyfi başkadır. Kesinlikle aşağısına düşme. Bu monitör benim gibi kenar aydınlatmalı ips panelden mini lede geçenler için uygun.hayır endişem var yanacak korkusu ile miniled alayım diyorum
2026 P27QDB-RG varyant dışarıda satışa çıkmış, mesajı tekrar güncelledim.İki gündür reddit başta olmak üzere yabancı forumlardan monitörün detaylarını araştırıyorum hocam.
Monitör / HDR konusunda tecrübesi olmayanlar
Ayarlarla uğraşmak istemeyenler
OSD’ye sık girip ayar değiştirenler
Birden fazla giriş (PC + konsol vb.) kullananlar
kullanımı zor ve can sıkıcı oluyor.
Mini-LED, HDR, renk alanı farklarını bilen
Olumsuz yönlerini anlayıp doğru kullanan
Ayar yapmaktan çekinmeyen kullanıcılar için fiyatına göre çok iyi, güçlü bir ürün.
Ürünü daha alalı 1 hafta olmadan eski modele mi düştük2026 P27QDB-RG varyantı da dışarıda satışa çıkmış, mesajı tekrar düzenledim.
G27Q 2026 mini led arka aydınlatmaya sahip değil, daha ucuza satılan 2025 edge lit ips modelini yenilemişler.Ürünü daha alalı 1 hafta olmadan eski modele mi düştükbir de 3. nesli tüh..