❌İndirim Bitti! Vans Cruze 3.0 Sneaker 1580TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Neye dayanarak söylüyorsunuz hocam satıcı yorumları genel olarak olumluydu ondan paylaştım.
Tm olumlu olabilir sadece orijinal değil be aldım kullandım Vans ürünlerini kendi sitesindeki fiyatlara bakın arada dağlar kadar fiyat farkı var bende 2300tl ye almıştım ama gerçekten full orijinal değil

Tm olumlu olabilir sadece orijinal değil be aldım kullandım Vans ürünlerini kendi sitesindeki fiyatlara bakın arada dağlar kadar fiyat farkı var bende 2300tl ye almıştım ama gerçekten full orijinal değil
Stok eritmek için ucuza satıyor olamaz mı hocam orijinal değilse indirimi bitireyim.

vans o kadar pahalı bir ayakkabı değil hocam

Ekler

• orijinal.webp
    orijinal.webp
    31.3 KB · Hit: 68
Firmanın internet sitesinde iletişim kısmı vs. lorem ipsum (kontrol amaçlı hazır text) olarak falan bırakılmış. İkinci kalite ürünleri gönderdiğine dair şikayetler var. Fiyatında bu kadar düşük olması pek güven vermedi.

Benimde orijinal di sözde ama ben inanmıyorum şöyle olur ithal üründür yani gerçekten orijinal olduğuna inanmayın Vans ürünleri aşırı pahalıdır
Orijinal olmasa orijinal demezler hocam başıma birkaç kez geldi ondan biliyorum benim fikrimce .

Hocam şu trendyolda orijinal adı altında yarı fiyatına satılan ayakkabılardan uzak duralım artık.Şu adamlar bile para kazanıyor.Satıcı ben yüksek kalite replika satıyorum diye bağırıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,664
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri