❌İndirim Bitti! Inno3D Nvidia GeForce RTX5070Ti x3 OC SFF 43.499 TL 9 AY VADE FARKSIZ TAKSİT

Çok iyi fiyat, vade farksız taksit kampanyasıyla beraber mantıklı hale geliyor. Kaçırmayın bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 9 taksit bunu alsammı diye düşünüyordum.
Oyun için kullanacaksan RX 9070 XT işini görür en iyi segment kartlardan Nitro+ ama oyun haricinde render, yayın falan işine gireceksen RTX 5070 Ti daha mantıklı bir tercih. 5000 TL farka değer RTX 5070 Ti için.

9 taksit ve fiyat müq :) 3 gündür 5080 aorus master bakıyorum beyaz 79.999 cezbediyor beni :D @shaco27

Son düzenleme:
3070 Tİ SUPRİM X DEN GEÇİLİRMİ BEYLER 5700X3D İŞLEMCİYLE KULLANICAM

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
incehesap gaming gecesine daha uyguna bir kart gelir mi pny falan 5070 ti için

3070 Tİ SUPRİM X DEN GEÇİLİRMİ BEYLER 5700X3D İŞLEMCİYLE KULLANICAM
Tasarımı sorun değilse geçilir bu fiyata 9 ay taksitli 5070 ti bir daha gelmez çoğu insan incehesabın gaming gecesini bekliyor tahminim oraya da gelmiyecek tek seçenek bu yüksek ihtimalle satıcı 45k ya güncelleyecek fiyatı

Tasarımı sorun değilse geçilir bu fiyata 9 ay taksitli 5070 ti bir daha gelmez çoğu insan incehesabın gaming gecesini bekliyor tahminim oraya da gelmiyecek tek seçenek bu yüksek ihtimalle satıcı 45k ya güncelleyecek fiyatı
KNK valla tasarıma takıntılıyım o yüzden suprim x almıştım da yapacak bir şey yok gibi gözüküyor fiyatlar uçuk.Kasa msı gungmır 110r 1 egzoz fan 1 sıvı soğutma var 2fanlı egzoz fan olarak bu kart ısınrmı acaba

incehesap gaming gecesine daha uyguna bir kart gelir mi pny falan 5070 ti için
Gelmez bence 3-4 haftadır instagram postlarında darlıyoruz gelmedi. zaten ellerinde hazır sistem için yeterli 5070 ti olduğunu düşünmüyorum 3 tane model kalmış

Fiyatlar artmaya mi başladı sanki cuma gece kampanyalarında 38k li fiyatlar görüyorduk.Bu Ram enflasyonu çoğu şeyin fiyatlarını dolar olarak ucaracak gibi

Gelmez bence 3-4 haftadır instagram postlarında darlıyoruz gelmedi. zaten ellerinde hazır sistem için yeterli 5070 ti olduğunu düşünmüyorum 3 tane model kalmış
Diğer fiyatlar çok yüksek yav

Fiyatlar artmaya mi başladı sanki cuma gece kampanyalarında 38k li fiyatlar görüyorduk.Bu Ram enflasyonu çoğu şeyin fiyatlarını dolar olarak ucaracak gibi
Hocam 38 e falan gaming gecesinde oluyordu da bayadir 5070 ti gelmiyor

KNK valla tasarıma takıntılıyım o yüzden suprim x almıştım da yapacak bir şey yok gibi gözüküyor fiyatlar uçuk.Kasa msı gungmır 110r 1 egzoz fan 1 sıvı soğutma var 2fanlı egzoz fan olarak bu kart ısınrmı acaba
Ben de tasarıma takıntılıyım o yüzden ikilemdeyim alsam mı almasam mı diye attığım videoda sıcaklıklar var belki fikir sahibi olursun nakit varsa aşağıda 46.5k ya düz palit gaming pro var 5070ti ama bana mantıklı gelmiyor nakit parayı hemen elden çıkarmak

Diğer fiyatlar çok yüksek yav

Hocam 38 e falan gaming gecesinde oluyordu da bayadir 5070 ti gelmiyor
Daha da yükselecek büyük ihtimalle bunun da fiyatını 45k ya çekecekler alına bilecek en mantıklı 5070ti şu anlık 46.5k nakit varsa palit gamingpro s olmayan modeli var game garajda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,187,392
Üyeler
188,414
Son üye
MehmetByzt
Geri